Evaluaţi acest articol
(4 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

* Totul pentru bani, pardon, dragoste! Reality show-ul "Totul pentru dragoste - La bine și la greu" se dovedeşte o variantă diurnă a emisiunii "Temptation Island - Insula Iubirii". Dacă acolo, în îndepărtata Thailanda s-a consumat prima partidă de amor, aici s-a petrecut primul sărut între burlacul Ștefan Hamza și Vlada Bernevec, desemnată cea mai sexy femeie din Republica Moldova. Partea proastă e că sărutul s-a petrecut sub ochii partenerului Vladei! Care nu s-a lăsat provocat de moderatoarea emisiunii, Mirela Vaida: "Dacă tu nu ai fi gelos acum, înseamnă că nu ai iubi-o. Eu am 36 de ani și nu pot s-o joc așa. Pentru faptul că tu ești așa calm îți zic bravo ție. Dar dacă era soțul meu, vai, spărgea geamurile, nu știu, făcea ceva". Ei bine, iubitul Vladei a spus că sărutul pasional nu a fost decât o dovadă că iubita lui e o foarte bună actriță, şi a susţinut că nu e gelos. Regula jocului e următoarea: Burlacul trebuie să se lase cucerit de patru graţii, dintre care trei au deja un partener oficial, iar la urmă să aleagă una dintre fete. Dacă o alege pe cea singură, amândoi vor împărţi cei 5.000 de euro puşi în joc. Însă, dacă el face alegerea greşită, pretendenta şi partenerul ei pleacă acasă cu premiul! Cum spuneam, totul pentru dragoste. De bani!

Citit 1410 ori Ultima modificare Joi, 11 Octombrie 2018 14:25

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro