Cu mască sau fără, circ să fie!

Cu mască sau fără, circ să fie!

Evaluaţi acest articol
(7 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Mironosiţa şi lupul moralist. Cam aşa se poate traduce, pe scurt, ceea ce s-a întâmplat, luni, în Parlamentul României. Conform posturilor de televiziune, la şedinţa din Camera Deputaţilor, mai mulţi lideri politici s-au contrat pe măsurile impuse în starea de alertă. Deliciul l-au făcut însă Marcel Ciolacu şi Ludovic Orban, care au jucat rolurile mai sus amintite. Mingea a aruncat-o liderul PSD, care a explicat că "am o singură problemă când port masca, îmi vine să strănut şi pe urmă sună Ponta la 112 şi vine Vela şi mă arestează". De aici a început circul, iar mingea a ajuns în terenul lui Ludovic Orban, nu înainte de a face o săritură şi pe la Florin Roman, care a cerut dezinfectarea microfonului la care a vorbit Ciolacu. Cu mingea în posesie, Orban l-a certat, cu masca sub nas, pe liderul PSD, pe care l-a întrebat "cum aţi vrea ca românii să respecte regulile pe care le stabilim, în condiţiile în care lideri importanţi din Parlament nu respectă aceste reguli". Asta în condiţiile în care nici premierul nu a respectat regula, purtând masca sub nas, o practică des întâlnită, de altfel, la domnia sa, în ultima perioadă. Vorba reclamei: "Am văzut noi la televizor".

Citit 1060 ori Ultima modificare Marți, 19 Mai 2020 20:08

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro