Celulită de miss şi swarovski pe ciupicii lui Botezatu

Celulită de miss şi swarovski pe ciupicii lui Botezatu
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Scandal cu celulită la Miss World, finala românească. România trimite la Concursul Miss World o urâtă şi o agramată. Criticată de colegele ei de breaslă cum că ar avea celulită şi nu merită să reprezinte România la Miss World, Andreea Chiru a declarat: „Lucrurile acestea nu cred că va trece, dar se va estompa”. După cum se văd lucrurile, România cred că nu se va situa nici pe ultimul loc la mirificul concurs.

Fierbinţeala plajei se pare că are efecte şi asupra cuplului Bianca Drăguşanu - Victor Slav. Iubirea pe care o poartă unul pentru celălalt nu a mai încăput între pereţii strâmţi ai apartamentului şi a năvălit la malul mării, de unde să se poată difuza în eter. Ferchezuiţi şi traşi în ţiplă, cei doi amorezi au fost urmăriţi cum s-au sărutat toată ziua de către vestiţii paparazzi de parcă ar fi fost regretata prinţesă Diana şi Dodi Al Fayed. Un asemenea eveniment clar nu trebuia pierdut. De la Shakespeare încoace, omenirea nu a mai dat niciun cuplu de interes, astfel încât avem nevoie de un model de iubire, în care partenerii să spargă barierele trupului şi ale egoismului, să se aplece unul către celălalt. Ceea ce, se pare, draga de Bianca şi sclavul iubirii ei, Victor, au şi făcut. Vorba cântecului, „un meduz şi o meduză/ stau pe plajă buză-n buză”.

Cătălin Botezatu vrea să fie o stea. Dacă nu poate să fie o stea în modă sau altcum, măcar să strălucească pe stradă, printre săraci. Creatorul de modă şi-a pus în picioarele-i delicate de divă o pereche de conduri împopoţonaţi cu cristale swarovski. Se pare că pantofii magici purtaţi de Botezatu la mare sunt decoraţi cu 10 mii de cristale. Te gândeşti că l-ar fi durut picioarele dacă pantofii nu ar fi avut cristale, s-ar fi împiedicat. I-ar fi fost ruşine să iasă la promenadă, dacă nu ar fi dat pe pantofi 3.000 de euro.

Citit 1148 ori Ultima modificare Joi, 08 August 2013 17:58

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.