Înţelepciunea, în familia preşedintelui

Înţelepciunea, în familia preşedintelui
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Puteţi continua să respiraţi, Nicoleta Luciu nu este anorexică. După ce mai multe bătrânele din România şi-au făcut ani de-a rândul griji că vor muri şi nu vor apuca să vadă sfârşitul serialului „Tânăr şi neliniştit”, a doua cea mai mare temere a românilor pare să fie ca nu cumva Nicoleta Luciu să devină anorexică. Reporterii acasă tv i-au luat un interviu starului made in Romania, Nicoleta Luciu, în care au vorbit despre kilogramele ei cam puţine. Potrivit Nicoletei Luciu, nu există nici un pericol, pentru că are 55 de kilograme şi ar trebui să mai slăbească încă vreo 10 ca să se poată numi anorexică. Ea a arătat pe post cărniţa de pe braţe asigurând astfel fanii că se ţine bine. Mai mult nici nu ar risca să îşi pună sănătatea în pericol, mămică fiind. Aşadar, dragi români, Nicoleta Luciu este încă în siguranţă, ca o căprioară în rezervaţie naturală.

Înţelepciunea a venit în familia preşedintelui. Fata preşedintelui Traian Băsescu a născut ieri dimineaţă o fetiţă. Potrivit Observatorului de la Antena 1, preşedintele şi-ar fi dorit un băiat, probabil care să urmeze cariera de marinar sau măcar de politician care nu stâlceşte cuvintele la fiecare frază, dar s-a resemnat. Are o nepoţică. Dar tot e bine, preşedintele mai are o şansă ca o fată din familia lui să deprindă tainele discursului impecabil, politic sau de altă natură, având în vedere că numele nepoatei, Sofia, înseamnă înţelepciune în greacă. În concluzie, îi urăm micuţei sănătate şi… înţelepciune.

„Din umbra falnicelor bolţi”, Marinela pe Luceafărul huilei îl aşteaptă. Lăsând gluma la o parte şi oricât de ciudate ar fi personajele Marinela Niţu şi Miron Cozma, 15 ani de căsătorie nu sunt de ici de colo. Căsătoriile sunt din ce în ce mai scurte, însă ăştia doi rezistă, domnule!

Citit 1130 ori Ultima modificare Luni, 02 Septembrie 2013 09:17

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.