I se fracturează de rău-voitori

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Lucian Bute a urcat iarăşi în ring, acum două dimineţi, şi a ieşit din nou cu capul sus. Bine, şi cu mâna stângă în pioneze, dar centura de campion mondial la box profesionist merită orice sacrificiu. Lovit tare la braţ încă din runda a patra a meciului cu Glen Johnson, suspect de fractură (aşa cum anunţă ziarele de sport), gălăţeanul de peste Atlantic a demonstrat că i se fracturează de rău-voitorii care mereu l-au considerat un campion de carton.  

* Un meci, două, cinci, dar nu poţi truca nouă dueluri pentru centură, stimabililor! Măcar un aşa-zis prost dintre cei care şi-au încrucişat mănuşile cu pecheanul nostru i-ar fi pocnit una din fundul grădinii şi l-am fi văzut ca la plajă pe Lucian, dacă ar fi fost atât de subţirel din punct de vedere valoric. Şi, până la urmă, de ce românul de 31 de ani născut pe linia Galaţi-Costache Negri să fie fabricat de Interbox ca un Mr. Invincibil? I-au mituit tanti Maricica şi nea Ştefan pe mai-marii boxului de pe continentul american? Nu puteau să-l ridice pe unul de-al lor? Era nevoie să stea la autogara din Galaţi, să urmărească potenţialele valori care urcau în cursele de Rădeşti, Călmăţui sau Odaia Manolachi?  

* Ieri se făcuse ora 15 şi ceva şi nu auzisem încă reacţia lui Doroftei după meciul lui Bute. Ceva se întâmplase cu băiatul care face reclamă la un produs arţăgos, pe seama valorii sale. Despre iaurtul Actimel este vorba. L-o fi tăiat la burtă, în ciuda faptului că respectivul chişleag pe care-l promovează pitoreasca făptură e arhicunoscut pentru calităţile sale de dezbalonare.

* Abia aştept ca Lucian să dea de pământ şi cu guralivii de la categoria sa, fătălăii care-i tot contestă meritele! Este evident faptul că alde Ward şi Froch îşi fac curaj, deoarece stânga de Pechea e marcă înregistrată. Se va spune atunci că, de fapt, noile victime ale campionului plecat din judeţul Galaţi aveau probleme de familie. Le murise o mătuşă, un pechinez, ceva şi nu s-au putut concentra defel la dansul din ring al moldoveanului nostru.

Citit 9957 ori Ultima modificare Duminică, 06 Noiembrie 2011 16:16

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.