A ieşit Suarez şi pe strada noastră?

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Tare de tot Mircea Lucescu! Antrenorul Şahtiorului reuşeşte să mai găsească un vinovat pentru accidentul de tramvai, mijloc de transport în care a intrat fără bilet sau abonament. „Aş fi preferat ca sezonul în Ucraina să nu fie întrerupt, am avut o serie bună de victorii la finalul anului trecut. Plus că, dacă nu am fi avut pauză de iarnă, poate nici nu aş fi suferit acel accident de maşină”, afirmă Il Luce, mutând astfel culpa şi pe Federaţia de Fotbal din Ucraina. Cred că şi Charles Van Depoele, inventatorul tramvaiului, are partea sa de vină…

* Un cotidian de specialitate a tipărit o primă pagină cu „Jos Dragomir şi Sandu!”, exemplar cu care microbiştii ar fi trebuit să intre pe stadioane, la prima etapă de Liga I din retur. Mitică de la Ligă, aşa cum i se spune de către televiziunile de ştiri sportive, a reacţionat: „Vor să mă omoare, să mă extermine!” Până la urmă, fără să-şi dea seama, şeful Ligii Profesioniste de Fotbal, are dreptate. Se urmăreşte exterminarea conceptului de Mitică, doar nu credeţi că Dragomir ar mai fi nociv la el acasă.

* Săptămâna precedentă a fost dominată de meciul amical dintre România şi Uruguay. Iarăşi am făcut egal cu o formaţie mai bine cotată, din nou prindem aripi pe gratis, adică facem gargară cu apă rece. OK, s-a jucat altceva, am terminat în picioare duelul cu monştri sacri ai fenomenului (Cavani, Suarez, Forlan), dar şi în cazul unei victorii tot în urna a patra am fi putrezit. Să nu uităm că ne aşteaptă Turcia şi Ungaria, reprezentative care nu vor opri motoarele la 1-0, aşa cum au făcut sud-americanii. Prin urmare, nu sunt atât de convins că a ieşit Suarez şi pe strada noastră.

* Românii toacă arbitrajul şi în pauza meciului, dar s-a trecut prea uşor cu vederea faptul că remiza cu Uruguay a fost decisă de arbitrul maghiar Kassai. Ungurul a evitat să dicteze penalti la o acţiune purtată de Cavani, dar dacă ar fi pus mingea pe var, s-ar fi făcut 2-0. Omul în negru s-a făcut că plouă, făcându-ne un serviciu care – trebuie să avem mare grijă! – s-ar putea transforma într-un deserviciu. Când va veni ziua meciurilor cu naţionala Ungariei, ne vom umfla în pene: „Băi, doar am făcut 1-1 cu Uruguay!”

Citit 10796 ori Ultima modificare Duminică, 04 Martie 2012 22:53

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.