Librăria Humanitas are cărţi la ofertă

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Aproape 90 de titluri, toate scrise de autori laureaţi, de-a lungul timpului, ai unui premiu Nobel pentru literatură, pot fi cumpărate în această săptămână la ofertă. Librăria Humanitas din Galaţi a pregătit un stand special pentru cărţile prestigioşilor autori.

Fie că sunt publicate la Humanitas sau la alte edituri cu care colaborează reţeaua de librării, volumele costă cu 10 la sută mai puţin decât într-o perioadă obişnuită.

Pentru că Librăria Humanitas susţine şi evenimentul cinematografic desfăşurat zilele acestea la Muzeul de Artă Vizuală, un stand cu cărţi va fi amenajat, seară de seară, şi la muzeu.

Îi veţi găsi la această ofertă pe José Saramago (Premiul Nobel în 1998),  Gabriel Garcia Marquez (1982), Alexander Soljeniţîn (1970) sau Günter Grass (1999), ca să notăm doar câteva nume, dintre cele mai căutate, după cum ne-a spus unul dintre librari.

În schimb, s-au epuizat, chiar de săptămâna trecută, cărţile Hertei Muller, laureata din acest an, apărute la Editura Polirom.

Printre volumele la ofertă găsiţi şi unul tradus recent de doi gălăţeni, Viorel Ştefănescu şi Tudor Cristian Roşca. Este vorba despre „Cartea lui Moş Oposum despre Pisicile Poznaşe”, a lui T.S. Eliot (laureat în 1948), o coeditare din 2009 a Humanitas şi Faber&Faber.

Citit 503 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.