”Armonii de toamnă” - runda a treia

”Armonii de toamnă” - runda a treia
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

"Diversitatea manifestărilor promise la inaugurarea Salonului cultural "Armonii de toamnă", al Casei de Ajutor Reciproc a Pensionarilor din Galaţi se confirmă" - a observat animatorul salonului, profesorul şi publicistul Ghiţă Nazare, la cea de-a treia ediţie a manifestării culturale.

"Am avut la început o lansare de carte, apoi o dezbatere pe tema "Eminescu - mit şi adevăr", după aceea o expoziţie de carte cu autori gălăţeni, iar astăzi avem un recital de poezie dedicată toamnei" - a anunţat, în deschidere, moderatorul. A fost o veritabilă "listă de bucate" a spectacolului care a urmat: acompaniat, la chitară clasică, de cantautorul Săndel Spînu, cunoscutul actor Vlad Vasiliu a recitat în stilul său re/cunoscut din poeziile sale, precum şi ale unora dintre poeţii care au fost invitaţi să citească ei înşişi din propriile creaţii. A spart gheaţa, cu un poem în dulcele stil clasic, cunoscuta poetă Cezarina Adamescu, cu un debut în presa literară românească remarcabil, care adună deja câteva decenii bune. Printre cei care au lecturat s-au numărat poeţii Valeriu Valegvi şi Georgeta Muscă Oană.

Publicistul Ghiţă Nazare conduce şi revista de cultură cu acelaşi nume cu al salonului, "Armonii de toamnă", editată de Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor Galaţi.

Citit 1004 ori Ultima modificare Luni, 01 Octombrie 2018 21:52

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.