Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

În această duminică, de la ora 10,30, Teatrul "Gulliver" îi aşteaptă pe micii, dar şi mai marii spectatori la "Mica Sirena", una dintre cele mai populare montări.

Frumuseţea poveştii lui Andersen, creativitatea regizorală, disponibilitatea ludică actoricească, compoziţia scenografică, surprizele "animate", dar şi o ilustraţie muzicală de excepţie sunt secretele unui spectacol inedit, realizat cu dăruirea, talentul şi pasiunea unei echipe entuziaste de teatru de animaţie, care a încântat generaţii de spectatori.

În distribuţie în regăsim pe actorii: Ramona Păuc, Adina Ariton, Gina Geru, Elena Marin, Aurelian Iorga şi Eduard Șișu. Figuraţie: Cătălin Marin, Mihai Caragaţă, Rică Lungu. Invitat în spectacol este Cristian Gheorghe, în rolul lui Triton. Vocile care vor da viaţă cântecelor: Cristina Bleandură şi Ionuţ Negrişanu. Regia şi scenariul sunt semnate de Daniel Stanciu, scenografia şi sculptura păpuşilor sunt realizate de Vlad Tănase, iar ilustraţia muzicală este compusă de Jou-Jou Drăgan. Grafica digitală care completează decorul spectacolului este concepută de Alin Sterian.

Spectacolul a obţinut Premiul de popularitate în cadrul Festivalului Internaţional de Animaţie "Gulliver", ediţia a XXIII-a, din anul 2015.

Pentru vizionarea spectacolului, cei care doresc să îşi achiziţioneze biletele din timp o pot face online, accesând linkurile http://bilete.teatrul-gulliver.ro sau www.teatrul-gulliver.ro, secţiunea Program - Cumpără bilete online. De asemenea, acestea se pot procura şi de la sediul teatrului, cu o jumătate de oră înainte de începerea spectacolului. Preţul biletelor este de 10 lei pentru copii şi 12 lei pentru adulţi.

Citit 729 ori Ultima modificare Vineri, 12 Octombrie 2018 01:15

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro