Oferta Clubului de vacanţă, la Biblioteca „V.A.Urechia”

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Aşa după cum aţi mai putut citi în paginile ziarului nostru, în perioada vacanţei de vară, la Biblioteca Judeţeană „V.A.Urechia” este deschis Clubul de vacanţă, având două componente: Clubul curioşilor (coordonator Maricica Târâlă Sava, şef secţie Copii) şi Cafeneaua culturală (coordonată de Violeta Opaiţ, şef birou Secţia Împrumut la domiciliu pentru adulţi).

Origami şi voluntariat

Astăzi, 17 august, între orele 10,00 şi 12,00, membrii Clubului curioşilor vor învăţa să confecţioneze figurine din hârtie plisată (Origami) şi se vor întâlni cu voluntari ai bibliotecii.

Miercurea viitoare, 24 august, este programată lansarea volumelor pentru copii „Poveşti pentru Georgiana” şi „Râs în flăcări”, de Cezarina Adamescu.

Ora cinefilului

În cadrul Cafenelei culturale, joi, la ora 10,00, sunteţi invitaţi la „15 minute de râs”, urmate de obişnuitele propuneri de lectură (sub genericul „Am citit şi s-ar putea să-ţi placă şi ţie”) şi de Ora cinefilului -vizionări şi discuţii, avându-l ca invitat pe Ciprian Braşoveanu, cel mai tânăr actor din trupa Dramaticului gălăţean.

Săptămâna viitoare, tema abordată va fi „Rolul iubirii în viaţa oamenilor şi în societate”, invitată fiind Daniela Parapiru, psiholog.

Până la începerea anului şcolar, întâlnirile Clubului de vacanţă vor continua, săptămânal, miercurea (Clubul curioşilor) şi, respectiv, joia (Cafeneaua culturală), de la ora 10,00.

Activităţile se desfăşoară în cadrul Secţiei Împrumut pentru copii, Împrumut la domiciliu pentru adulţi, dar şi în Sala „Mihai Eminescu”, de la etajul I.

Citit 885 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.