Festival de muzică jună ”inventat” de Maria Crăciun

Festival de muzică jună ”inventat” de Maria Crăciun
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Un nou festival-concurs a fost iniţiat de tânăra cântăreaţă gălăţeană Maria Crăciun, care ne-a dus numele în ţară şi străinătate. Pe 15 iunie, de la ora 10,00, pe scena Centrului Multicultural "Dunărea de Jos" de pe strada Domnească nr. 91, intrarea va fi liberă la prima ediţe a Festivalului-concurs de muzică pentru copii şi adolescenţi "Un cântec pentru tine", dedicat copiilor cu vârste cuprinse între cinci ani (cât a avut şi Maria la debutul pe scenă) şi 14 ani.  Încă se mai pot face înscrieri, la Secretariatul festivalului, lal telefon 0732.056.049.

"Miza cea mare o va constitui Trofeul festivalului, care va fi realizarea unui videoclip după o melodie aleasă de premiant. Eforturile concurenţilor premianţi vor fi răsplatite financiar şi material, am aflat de la Maria, emoţionată înainte de acest nou eveniment, organizat  de Asociaţia "Music Forever", în parteneriat cu Primăria şi Consiliul Judeţean Galaţi.

"Am vrut să venim în sprijinul copiilor talentaţi, dar defavorizaţi şi am decis gratuitatea cheltuielilor pe tot parcursul festivalului pentru copiii orfani sau proveniţi din centrele de plasament, precum şi a celor care sunt încadraţi într-un grad de handicap. Oricărui copil talentat trebuie să  i se certifice dreptul de a se putea exprima pe o scenă. Le dorim tuturor copiilor succes şi îi aşteptăm cu drag la concurs. Cel mai bun să învingă!", le urează concurenţilor Consiliul Director al festivalului.

Juriul va fi alcătuit din personalităţi cultural-artistice, cu o bogată experienţă în acest gen de concursuri. Astfel, preşedinte al juriului este Marian Stere - actor, editor-şef  la Radio Romania Actualităţi, textier şi interpret, care va ajutat de Maria Ene - compozitoare şi textieră, directoare a grupului vocal "Lillput", Viorela Filip - interpretă, textieră şi compozitoare, Claudia Miriţescu - interpretă, directoarea Festivalului "Fulg de Nea" din Braşov, şi evident Maria Crăciun.

Citit 3136 ori Ultima modificare Miercuri, 05 Iunie 2019 19:46

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.