Trei spectacole care sărbătoresc femeia

Trei spectacole care sărbătoresc femeia
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Weekendul în care sărbătorim Ziua Internațională a Femeii prilejuiește întâlnirea publicului Teatrului Dramatic „Fani Tardini” cu trei spectacole îndrăgite, care vorbesc despre iubire, nostalgie, fericire și suferință.

Vineri, 6 martie, la ora 19,00, este programat spectacolul „Trei graţii”. Ina, Larisa și Maia refuză să mai bea din inepuizabilul, dar amăgitorul izvor al nostalgiei și iau hotărârea să caute din nou fericirea. Spectacolul, o comedie sensibilă după Valentin Krasnogorov, în regia lui Eugen Făt, le are în distribuție pe actrițele Liliana Lupan, Svetlana Friptu și Carmen Albu, în compania actorului Dan Căpățână.

Sâmbătă, 7 martie, de la ora 19,00, trupa Dramaticului joacă spectacolul „O asemenea iubire”, de Pavel Kohout, în regia lui Radu Nichifor. Vor urca pe scenă: Flavia Călin, Ciprian Brașoveanu, Ionuț Moldoveanu, Petronela Buda, Tamara Constantinescu, Florin Toma, Vlad Ajder, Elena Ghinea, Adelin Ilie și Valentin Terente. Când iubirea este sufocată de constrângeri sociale și morale, consecințele sunt dramatice.

Cea mai potrivită piesă pentru duminică, 8 martie, de Ziua Internațională a Femeii, tot de la ora 19,00, nu putea fi decât ultima producţie a Dramaticului gălăţean, „MaMe”, o creație colectivă, în regia lui Cristian Ban. Va fi o reîntâlnire cu actorii: Svetlana Friptu, Radu Horghidan, Ana Maria Ciucanu, Ionuț Moldoveanu, Elena Anghel, Ștefan Forir, Oana Mogoș și Răzvan Clopoțel. Având la bază elemente din viețile actorilor din distribuție, „MaMe” este un spectacol biografic ce invită publicul într-o călătorie emoționantă în copilărie și îi oferă, neașteptat, ocazia de a reflecta asupra relației cu părinții la maturitate.

Biletele online pentru această reprezentație sunt epuizate, iar spectatorii interesați mai pot găsi locuri doar la casa de bilete din Domnească 59.

Biletele pentru reprezentațiile programate vineri și sâmbătă pot fi achiziționate online de pe bilete.fanitardini.ro și de la casa de bilete.

Citit 1687 ori Ultima modificare Miercuri, 04 Martie 2020 18:43

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.