Weekend muzical cu note de vacanță, la Teatrul "Nae Leonard"

Weekend muzical cu note de vacanță, la Teatrul "Nae Leonard"
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Sâmbătă, 18 iunie, de la ora 19,30, orchestra Teatrului Național de Operă și Operetă Galați vă propune spectacolul Café Concert, sub bagheta dirijorală a maestrului Nicolae Mantu. Evenimentul se va desfășura în aer liber, în Centru, în zona P-urilor, lângă "Fata pe Valuri".

Duminică, de la aceeași oră, este programat tot un spectacol în aer liber. Este vorba despre "O familie trăsnită", comedie care se va desfășura în Grădina de vară "Leonard". "O familie trăsnită" este "o comedie pentru toate vârstele, o poveste care se întâmplă în vacanţă, la mare, în căldura verii, când raţiunea se odihneşte, iar simţurile pulsează, dornice de aventură", se arată într-un comunicat de presă al teatrului.

Victor Zaharia, regizorul spectacolului, a descoperit în textul lui George Mihalache o structură şi un ritm de vodevil autentic, pe un calapod al comediei dell’arte, cu o listă de personaje compusă din cupluri de îndrăgostiţi, personaje ciudate și servitori agili. "Demersul nostru artistic a constat în a adapta şi reinterpreta scenariul în stilul şi viteza comediei americane de la mijlocul secolului al XX-lea și, de asemenea, de a dobândi exactitatea și precizia necesare pentru realizarea efectelor comice", spune regizorul.

În distribuție vor evolua soliștii și actorii de revistă ai teatrului: Mariana Pisică, Mihail Anton, Adina Lazăr, Andrei Ardeleanu, Paul Buța, Alexandru Tatu, Viorica Mărăndici, Cristina Boghici.

Citit 1119 ori Ultima modificare Vineri, 17 Iunie 2022 02:21

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.