Teatrul Muzical şi Teatrul de Păpuşi se reorganizează

Teatrul Muzical şi Teatrul de Păpuşi se reorganizează
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Dacă, luni după amiază, angajaţii Teatrului Muzical „Nae Leonard” şi cei al Teatrului de Păpuşi  „Gulliver” răsuflau uşuraţi, după ce Consiliul Local tocmai pusese la adăpost instituţiile de reducerile de posturi, ieri, lucrurile se întorseseră cu 180 de grade.

„Avem o problemă pe ceea ce am prezentat la Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici cu teatrele; s-a considerat că cele trei acte nu se încadrează la acel decret care este luat în calcul şi, în afară de Teatrul Dramatic, celelalte două teatre intră în reorganizare”, a anunţat, ieri dimineaţă, viceprimarul Nicuşor Ciumacenco (FOTO).

Astăzi, în cadrul CL, se vor supune aprobării noile organigrame din Primărie, stabilindu-se ce oameni pleacă, potrivit OG 63. Cele două teatre – Muzical şi „Gulliver” – ar fi putut scăpa de disponibilizări, dacă se demonstra că, asemenea Dramaticului, sunt instituţii de cultură de sine stătătoare şi nu „desprinse” din fostul teatru de stat. CL a încercat chiar să legifereze, luni, asta, însă se pare că hârtiile nu au fost acceptate de Bucureşti.   

Contactat telefonic, primarul municipiului Galaţi, Dumitru Nicolae, a refuzat să comenteze acest aspect.

Citit 1004 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.