Păpuşarii gălăţeni - în competiţii internaţionale

Păpuşarii gălăţeni - în competiţii internaţionale
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

În această perioadă, Teatrul de Păpuşi „Gulliver” este invitat să participe la două festivaluri internaţionale de mare prestigiu din România, cu îndrăgitul spectacol „Cei trei purceluşi”, în regia lui Daniel Stanciu. Astfel, actorii de la Gulliver vor juca în cadrul Festivalului Internaţional de teatru „Poveşti”, organizat de Teatrul de păpuşi „Prichindel” din Alba Iulia, după care vor pleca la Iaşi, la Festivalul Internaţional pentru Publicul Tânăr, ajuns la cea de-a V-a ediţie. Spectacolul, a cărui scenografie îi aparţine Danielei Drăgulescu, pe ilustraţie muzicală semnată de Jou-Jou Drăgan, îi are în distribuţie pe iscusiţii mânuitori de păpuşi Adina Ariton, Gina Geru, Ramona Păuc, Iulia Cristescu şi Aurelian Iorga.

Teatrul „Gulliver” este un invitat constant la aceste festivaluri, de unde s-a întors, de cele mai multe ori, cu premii. Alături de păpuşarii gălăţeni, vor mai participa teatre din Austria, Italia, Olanda, Marea Britanie, Germania, Franţa, precum şi din  Bucureşti, Cluj, Sibiu sau Craiova.

Spectacolul „Cei trei purceluşi” va putea fi văzut şi de copiii bucureşteni, la sfârşitul lunii noiembrie, când Teatrul „Gulliver” va participa la Festivalul Internaţional „Bucurii pentru copii - Spectacole de colecţie”, la invitaţia Teatrului Ţăndărică.

Cât despre micii spectatori gălăţeni - ei se pot bucura atât în fiecare duminică, de la 10,30, cât şi în cursul săptămânii, de producţiile Teatrului „Gulliver”, prezentate în sala primitoare a Teatrului Dramatic.

Citit 4605 ori Ultima modificare Vineri, 05 Octombrie 2012 11:57

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.