Topul spectacolelor Teatrului Dramatic: „Take, Ianke şi Cadâr” cu casa închisă

Topul spectacolelor Teatrului Dramatic: „Take, Ianke şi Cadâr” cu casa închisă
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

De când a avut premiera, „Take, Ianke şi Cadâr”  se joacă mereu cu sala plină. Directorul interimar, Cristian Gheorghe, aproape că şi-a văzut împlinit visul de a trăi din nou ziua în care gălăţenii să stea la coadă la bilete la teatru.

„Am avut deja patru reprezentaţii cu noua premieră şi s-au vândut, în medie, 300 de bilete pe spectacol”, ne-a declarat Cristi Gheorghe. Alte spectacole care se bucură, de asemenea, de succes la public, sunt „Puşlamaua de la etajul 13” şi „Năpasta”.

Cel mai longeviv spectacol al Dramaticului, în momentul de faţă, este „Zăpezile de altădată”, care va împlini, în luna iunie, 10 ani de când se joacă pe scena gălăţeană. O altă montare cu viaţă lungă – care a împlinit cinci ani – este „Hotelul celor două lumi”.

Sunt, însă, şi piese care au fost scoase din repertoriu: „Regele Ioan”, „Diavolul şi moartea” şi „Cutia Pandorei”. Un spectacol este scos în momentul în care se suspendă de mai multe ori din cauză că nu se vând biletele. Reîntoarcerea pe scenă a actriţei Ioana Citta Baciu face ca şi alte două piese mai puţin jucate în ultimele luni să poată fi reluate: „Nebuna din Chaillot” şi „Echilibru instabil”.

Revenind la noua premieră, „Take, Ianke şi Cadâr”, aceasta va mai fi prezentată duminică, pe 24 februarie. L-am întrebat pe Cristi Gheorghe dacă în luna martie, comedia va fi programată mai des. „Programarea se face prin rotaţie, astfel încât fiecărei piese să-i vină rândul de două, maximum trei ori pe lună”, a fost răspunsul directorului interimar al Dramaticului. Aşadar, procuraţi-vă bilete din timp – atât programul teatrului, cât şi cel al agenţiei de bilete fiind disponibile pe site-ul www.fanitardini.ro.

Citit 12846 ori Ultima modificare Luni, 18 Februarie 2013 16:45

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.