Festivalul „Future Movie” Galaţi: În această seară rulează "Lincoln", în regia lui Steven Spielberg

Festivalul „Future Movie” Galaţi: În această seară rulează "Lincoln", în regia lui Steven Spielberg
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Urmează „Ice Age 4” şi „Life of Pi”


Până duminică, gălăţenii sunt invitaţi la film. În cadrul celei de-a patra ediţii a Festivalului de Film Digital şi al Efectelor Vizuale „Future Movie” au loc, ziua, proiecţii de scurt metraje studenţeşti la Teatrul Dramatic „Fani Tardini” (circa 200 de minute pe zi) iar seara, de la 20,30, la Grădina „Leonard”, sunt programate evenimente culturale urmate, de la ora 21,00,  de proiecţii în aer liber pe un ecran de 7 pe 8 metri.

Numărul gălăţenilor care au participat în prima seară, miercuri, la Festivalul „Future Movie”, a fost de 900, potrivit declaraţiei directorului Centrului Cultural „Dunărea de Jos”, Sergiu Dumitrescu. Întrebat ce vor face organizatorii în caz de vreme nefavorabilă, acesta ne-a declarat: „Nu va ploua, că ne-am rugat. Bat pariu că vremea va ţine cu noi până duminică”.

Programul festivalului

Festivalul continuă astăzi, de la ora 14,00, la Teatrul Dramatic, cu proiecţii de filme studenţeşti (vor fi prezentate 12 filme care durează între 9 şi 42 de minute fiecare). Seara, de la ora 20,30, la Grădina Leonard, va avea loc o lansare de carte: autorul, Vasile Popovici, este un tânăr din Reşiţa care va deschide şi o expoziţie de pictură în foaierul Teatrului Dramatic. Iar de la ora 21,00, veţi putea vedea filmul „Lincoln”, în regia lui Steven Spielberg.

Sâmbătă, de la ora 14,00, vor fi proiecţii de filme studenţeşti de scurt metraj (la Teatrul Dramatic), iar seara, de la 20,30, la Grădina „Leonard”, va fi prezentat un recital de poezie Ioana Crăciunescu – Dan Mircea Cipariu, iar de a ora 21,00, filmul „Ice Age 4 – Continental Drift”, în regia lui Carlos Saldanha.

 Duminică, în ultima zi, de la ora 11,00, la Teatrul Dramatic se va desfăşura un workshop intitulat „Everything is possible in the digital age”, susţinut de Robert şi Velika Wegeman. Seara, la 20,00, la Grădina Leonard va fi festivitatea de premiere la concursul scurtmetrajelor studenţeşti, iar de la ora 21,00, va fi prezentat „Life of Pi”, în regia lui Ang Lee. Intrarea este liberă la toate aceste evenimente.

 

Citit 2941 ori Ultima modificare Vineri, 02 August 2013 13:38

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.