Nuntă inedită la Tulcea: Gălăţeanca Oana Pisaroglu a fost mireasă pe scenă

Nuntă inedită la Tulcea: Gălăţeanca Oana Pisaroglu a fost mireasă pe scenă
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Gălăţenii îşi amintesc, cu siguranţă, de Oana Lavinia Pisaroglu, frumoasa balerină care a debutat pe scena Teatrului Muzical „N. Leonard” pe când era elevă în clasa a şasea la Liceul de Artă „D. Cuclin”.  După ce a absolvit Facultatea de Arte – secţia Teatru, la Galaţi, a urmat masterul şi doctoratul în Artele spectacolului coregrafic la UNATC Bucureşti. Timp de şase ani, cât a fost balerină la Teatrul Muzical „N. Leonard”, a interpretat roluri diverse în spectacole de operă, operetă şi balet, în spectacole de revistă şi pentru copii, dar a semnat şi regia unor spectacole prezentate pe scena Casei Studenţilor şi la Muzeul de Artă Vizuală.

În 2008, s-a mutat la Tulcea, unde este actriţă şi coregrafă la Teatrul „Jean Bart” şi unde a cucerit inimile tuturor – de la copiii pe care îi învaţă balet, până la publicul de toate vârstele, dar şi inima unui anumit coleg. În luna septembrie a acestui an, Oana a interpretat cel mai frumos rol al vieţii ei de până acum: a fost mireasă pe scena Teatrului din Tulcea, mirele fiind nimeni altul decât actorul Ionuţ Paul Ştefan, directorul artistic al teatrului tulcean. Cununia civilă le-a fost oficiată, pe scenă, de primarul oraşului Tulcea, Constantin Hogea, iar în sală s-au aflat peste 200 de prieteni şi admiratori ai mirilor.

Astăzi, când împlineşte 29 de ani, îi dorim Oanei toată fericirea, alături de soţul său, dar şi de familia care a ştiut să o îndrume, de mică, spre scena unde şi-a găsit împlinirea!

Citit 3018 ori Ultima modificare Marți, 17 Decembrie 2013 18:43

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.