La Sindicate/ Expoziţie handmade în scop caritabil

La Sindicate/ Expoziţie handmade în scop caritabil
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

O expoziţie cu vânzare în scop caritabil s-a deschis la Casa de Cultură a Sindicatelor (CCSG). De ieri, pentru exact o lună, adică până pe 12 martie, vitrinele de la etaj ale instituţiei vor prezenta publicului o expoziţie cu lucrări handmade, sub titlul „Pasiunea care înfloreşte mereu”, dedicată Zilei de Dragobete şi Sărbătorii Mărţişorului. Expoziţia este organizată de CCSG, în parteneriat cu Fundaţia „Împreună” şi filala „C. Negri” a Bibliotecii „V. A. Urechia”. Lucrările - bijuterii, tablouri, rame, aranjamente din flori uscate etc - sunt realizate în cadrul Atelierului de creaţie al Clubului Seniorilor de la Fundaţia “Împreună”. Coordonatoarele expoziţiei sunt Marietta Vătafu şi Daniela Strat.

Citit 1001 ori Ultima modificare Miercuri, 12 Februarie 2014 17:59

1 comentariu

 • postat de un galatean
  Joi, 13 Februarie 2014 14:04
  5.13.200.***
  Aveţi o idee de afaceri genială? Disney o finanţează cu 120.000 de dolari

  Grupul american Disney, un gigant din industria de divertisment, va sprijini un număr de 10 startup-uri (mici companii aflate în faza de dezvoltare, n.r.), oferindu-le finanţare şi programe de consiliere pentru directorii acestora, informează AFP.

  Grupul american a anunţat miercuri că va selecţiona 10 astfel de companii "care au idei inovatoare despre produse asociate platformelor media pentru publicul larg sau industriei de divertisment".

  Companiile alese vor primi o finanţare de 120.000 de dolari pentru a dezvolta acele idei şi vor participa la un program de trei luni, în timpul căruia directorii lor îi vor avea ca mentori pe manageri importanţi de la Disney, precum CEO-ul Robert Iger, dar şi directori ai unor filiale ale grupului, precum Pixar, Marvel, LucasFilm şi ESPN.

  Printre altele, "participanţii vor avea acces la poveştile, personajele, tehnologiile şi celelalte resurse ale grupului Walt Disney", se precizează într-un comunicat emis de grupul american.

  Cererile de candidatură trebuie să fie expediate până pe 16 aprilie. Programul va debuta pe 30 iunie şi se va încheia în luna septembrie cu o zi de demonstraţii, în timpul căreia fiecare echipă îşi va prezenta noul proiect, în faţa unor actori importanţi din acest sector de activitate şi a unor investitori.

  O oportunitate pentru Oraselul copiilor din Tiglina 1.
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.