1000 de cărţi ajung la tineri şi vârstnici

1000 de cărţi ajung la tineri şi vârstnici
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Cele aproape 1.000 de cărţi pe care cititorii mai mici sau mai mari ai Bibliotecii „V.A. Urechia” le-au dăruit instituţiei au ajuns, zilele acestea, la destinatarii campaniilor de donaţie. În încheierea manifestărilor Zilei Bibliotecarilor în România, instituţia a dăruit, la rândul ei, volumele.   

Elevii de gimnaziu au adus în jur de 400 de volume, pe care au lăsat câte o dedicaţie pentru prietenii necunoscuţi. Volumele strânse în campania „Pot dărui şi eu o carte”, iniţiată de Secţia pentru copii, au fost împărţite unor fundaţii şi şcoli speciale, centre de plasamente şi cămine de vârstnici.

Alte aproximativ 500 de volume provin din donaţiile primite de bibliotecari în cadrul campaniei „Dăruiţi Bibliotecii o carte pentru comunitate”, organizate la sfârşitul anului trecut. Cărţile au ajuns la elevii Şcolilor nr. 29 „Sf. Ana”, nr. 28 „Mihai Eminescu”, nr. 25 „Petru Rareş”, nr. 16 „Nicolae Bălcescu”, nr. 12 „Miron Costin”, dar şi pe rafturile Penitenciarului Galaţi şi ale Fundaţiei „Inimă de copil”.

Citit 742 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.