Trei copii palestinieni au fost ucişi în raiduri israeliene

Trei copii palestinieni au fost ucişi în raiduri israeliene
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Trei copii palestinieni, cu vârste cuprinse între unu şi trei ani, au fost ucişi în raiduri efectuate de Israel asupra Fâşiei Gaza duminică dimineaţa, au anunţat surse medicale palestiniene. "Un copil în vârstă de 18 luni a fost ucis, iar fraţii săi, în vârstă de patru şi, respectiv, cinci ani au fost grav răniţi într-un raid israelian în centrul Fâşiei Gaza", a declarat Adham Abu Salmiya, un purtător de cuvânt al Serviciilor Medicale de Urgenţă Hamas.

În noaptea de sâmbătă spre duminică, doi copii, în vârstă de unu şi, respectiv, trei ani, au fost ucişi în raiduri israeliene asupra localităţilor Beit Hanoun şi Beit Lahiya, în nordul enclavei palestiniene, au precizat surse medicale. În cursul acestor raiduri efectuate în noaptea de sâmbătă spre duminică, armata israeliană a atins, de asemenea, două centre de presă, în care se află birouri ale unor posturi de televiziune afiliate mişcării islamiste palestiniene Hamas.

Începând de miercuri, când a fost lansată operaţiunea militară israeliană "Pilon de Apărare" împotriva Fâşiei Gaza, 49 de palestinieni au fost ucişi, potrivit unor surse medicale locale.

După o pauză, începând sâmbătă seara, la ora locală 21.00 (21.00, ora României), şi până duminică dimineaţa, la ora locală 7.30 (7.30, ora României), tirurile cu rachete lansate de pe teritoriul Fâşiei Gaza au fost reluate. Potrivit unei purtătoare de cuvânt a armatei israeliene, două rachete au fost lansate, duminică dimineaţa, asupra sudului Israelului.

Citit 1770 ori Ultima modificare Duminică, 18 Noiembrie 2012 13:31

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.