Kamala Harris, vizită oficială în România

Kamala Harris, vizită oficială în România
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Vicepreședintele Statelor Unite ale Americii, Kamala Harris, se va afla vineri în vizită oficială în România, unde va fi primită de președintele Klaus Iohannis, potrivit unui anunț al Administrației Prezidențiale.

„Prezența vicepreședintelui Kamala Harris în România reconfirmă soliditatea Parteneriatului Strategic bilateral și angajamentul ferm al Statelor Unite de a susține securitatea României și a aliaților NATO de pe Flancul Estic, reflectând, totodată, aprecierea Administrației americane pentru abordarea responsabilă și implicată a țării noastre în contextul amenințărilor actuale de securitate generate de agresiunea ilegală a Federației Ruse, precum și în gestionarea fluxurilor de refugiați de la granițe și acordarea de asistență umanitară”, se arată într-un comunicat al Administrației Prezidențiale.

Astfel, Klaus Iohannis și Kamala Harris vor discuta despre măsurile aliate de consolidare a posturii NATO de descurajare și apărare pe Flancul Estic, inclusiv perspectiva creșterii în continuare a prezenței militare americane și aliate în România, ca măsură suplimentară de asigurare a securității țării noastre și a întregii regiuni. De asemenea, va fi abordată coordonarea, în continuare, a comunității transatlantice privind adoptarea de noi sancțiuni privind Rusia.

Citit 808 ori Ultima modificare Marți, 08 Martie 2022 19:15

2 comentarii

 • postat de Bancuri sau mericanii
  Miercuri, 09 Martie 2022 08:36
  108.245.201.***
  Voi chiar mai credeti in spiridusi ma ....
  - Daca nu stii bancu' intreaba un prieten ..
  2
  4
  Raportează
 • postat de analiza
  Miercuri, 09 Martie 2022 02:35
  89.137.231.***
  Smecheri si americanii astia ! Au lucrat ca la carte! Marii pierzatori : Ucraina si Rusia ! Pacat ca au murit nevinovatii : femei, copii neajutorati , batrani. Alti pierzatori : Romania, Republica Moldova , Ungaria , Slovacia , Polonia desigur mai mult sau mai putin fiecare.
  Ucraina nu va mai rezista mult ! Rusii ataca civili, femei , copii, trag in orice misca, distrug scoli, spitale si toata infrastructura. Astia sunt rusii. Cel mai mare vinovat e Putin care a cazut in capcana americanilor. Daca dadea inapoi era socotit fraier..a preferat sa dea inainte ca sa fie numit monstru si criminal. Va pierde oricum.
  2
  5
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.