Maraton caritabil, în Grădina Publică. Ianis are nevoie de noi pentru o șansă la viață.

Maraton caritabil, în Grădina Publică. Ianis are nevoie de noi pentru o șansă la viață.
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Impresionat de drama prin care trece familia lui Ianis, băiețelul de doar patru ani diagnosticat cu leucemie, Cristian Onofrei organizează, sâmbătă, 18 noiembrie, între orele 8,30 și 10,00, un maraton caritabil, în Grădina Publică. 

„Ianis este un minunat băiețel de numai patru anișori, care a fost diagnosticat cu leucemie. În acest moment el are nevoie de tratament care se desfășoară în cadrul unei clinici din Italia, costurile acestuia fiind foarte mari, mult peste posibilitățile financiare ale familiei. Așadar, vă invităm cu drag să facem împreună o nouă faptă bună, participând la evenimentul caritabil dedicat acestui minunat băiețel.

Se va alerga în limita maximă a 10 ture de Grădină Publică, fiecare participant putând alerga oricât dorește în funcție de posibilități. Vom avea un punct de revitalizare la foișorul din Grădina Publică, cu apă, fructe, batoane de cereale, dar și bunătăți de la Brutăria «Domnească». Se vor putea face donații într-o urnă special amenajată, orice sumă fiind extrem de importantă pentru Ianis.

La final vom împărți diplome tuturor participanților la eveniment. Vă mulțumim și vă așteptăm cu drag”, spune Cristian Onofrei, organizatorul acțiunii caritabile. Relații suplimentare se pot obține de la organizatorul maratonului, la numărul de telefon 0742.144.889.

Citit 6770 ori Ultima modificare Duminică, 19 Noiembrie 2023 00:12

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.