CONCERT UMANITAR pentru salvarea Elenei | Vineri, Cenaclul „Dunărea” cântă din inimă la C. N. ”Vasile Alecsandri”

CONCERT UMANITAR pentru salvarea Elenei | Vineri, Cenaclul „Dunărea” cântă din inimă la C. N. ”Vasile Alecsandri”
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

Cu emoţia muzicii folk şi a versurilor, un spectacol caritabil pentru strângrere de fonduri care să salveze viaţa unei tinere pline de viaţă, Elena Arsenie Constantinescu, elevă de excepţie, cea care se luptă atât de curajos cu  o boală grea, se va desfăşura vineri, 4 noiembrie, începând cu ora 12,00, în Amfiteatrul Colegiului Naţional „Vasile Alecsandri” - chiar în şcoala Elenei. Spectacolul de muzică şi poezie va fi susţinut de Cenaclul „Dunărea”, iubita trupă de muzică folk, în care îi veţi întâlni din nou pe Săndel Spânu, Costel Iordache, Cristian Diamant, Costel Iordache, Viorel Tăutu, Mariana Eftimie Kabbout, Ştefan Băiatu, Marieta Ţelinoiu.

Evenimentul îşi propune să adune suflete mari, în stare să o sprijine la greu pe una dintre elevele eminente ale colegiului, ce trece acum cu un curaj exemplar prin momente grele, când boala sa - un limfom Hodgkin, tip scleroză nodulară - recidivează! După o operaţie şi un tratament cu citostatice, familia crede în şansele însănătoşirii Elenei într-o clinică din Turcia.

La spectacolul de vineri, a pus mult suflet chiar diriginta Elenei, profesoara de limba franceză Oana Botezatu, care a atras alături şi o organizaţie nonguvernamentală gălăţeană. Tot aşa cum şi Elena, deşi bolnavă, s-a implicat până acum în organizarea unor evenimente din şcoală, alături de colegii săi.

Boala este vindecabilă, însă investigaţiile şi tratamentele la clinica din Turcia costă peste 15.000 de euro, peste puterile unei familii obişnuite. Pe numele Elenei au fost deschise două conturi la filiala din Galaţi a Băncii Transilvania, unul în lei - RO63BTRLRONCRT0352988701 şi altul în euro - RO13BTRLEURCRT0352988701.

Familia poate fi contactată telefonul 0743.006.268. Să-i fim alături!

Citit 13875 ori Ultima modificare Duminică, 11 Iunie 2023 20:37

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.