Alte șase contracte în judeţ, cu finanțare prin PNRR

Alte șase contracte în judeţ, cu finanțare prin PNRR
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

În ultima săptămână, Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației a aprobat mai multe proiecte de investiții în județ, în valoare de peste 20 de milioane de lei, finanțarea acestora fiind asigurată prin Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR).

Astfel, prin Componenta 10 - Fondul Local, comuna Gohor, orașul Berești și municipiul Tecuci vor beneficia de fonduri europene pentru construirea de locuințe nZEB plus (eficiente din punct de vedere energetic) pentru tineri și locuințe de serviciu pentru specialiștii din sănătate și învățământ. Cele trei contracte însumează 16,56 milioane de lei.

În plus, tot la Tecuci a fost obținută finanțarea pentru dezvoltarea infrastructurii de transport prin instituirea unui sistem inteligent de management, proiect câștigat cu o valoare de 2,92 milioane de lei.

Nu în ultimul rând, comunele Braniștea și Vânători au atras bani prin PNRR pentru amplasarea de stații de reîncărcare a autovehiculelor electrice, cele două investiții însumând circa 880.000 de lei.

Citit 2504 ori Ultima modificare Miercuri, 21 Decembrie 2022 10:09

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.