Evaluaţi acest articol
(6 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

La sfârșitul săptămânii trecute, a fost semnat de către CNAIR contractul de servicii "Elaborare Studiu de Fezabilitate și Proiect Tehnic de Execuție pentru obiectivul Drum Expres Focșani - Brăila". Acesta a revenit companiei Ingenieria Especializada Obra Civil e Industrial SA, având o valoare de aproximativ 15 milioane de lei fără TVA. El beneficiază de finanțare asigurată din fonduri europene nerambursabile și are o perioadă de doi ani de la data de începere a contractului.
Cu ocazia semnării, ministrul transporturilor, Lucian Bode a reamintit că ”suntem în analiză de oferte privind proiectarea si execuția pentru alte două obiective în valoare de 300 de milioane euro și mă refer aici la varianta ocolitoare a municipiului Galați și drumul expres Brăila – Galați. Estimăm că cele două contracte vor fi semnate, unul la sfârșitul lunii iulie, iar celălalt la începutul lunii august 2020. Aceste proiecte sunt necesare pentru a lega podul de la Brăila de rețelele principale de transport”.

Citit 3477 ori Ultima modificare Miercuri, 24 Iunie 2020 18:58

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro