Vox populi: Dacă management nu e, nimic nu e!

Vox populi: Dacă management nu e, nimic nu e!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Capacitatea de a şti să conduci o afacere trebuie să facă parte din profilul unui consilier judeţean? Iată care sunt părerile gălăţenilor:

Lazăr Popescu: „Da, eu cred că trebuie să aibă o experienţă în management. Trebuie să se priceapă la afaceri. Dacă nu s-ar pricepe ei la afaceri, atunci cine? Dacă nu s-ar pricepe, nu ar merge nimic. Trebuie să se priceapă, altfel ar fi mai greu să ştie cum şi ce să voteze, ce proiecte să propună. Toate ar merge pe dos”.

Maria Magdalena Grigoraş: „Eu zic că trebuie să se priceapă la orice. Normal că trebuie să ştie să facă şi afaceri, pentru că trebuie să se implice în orice organizare, în orice activitate. Asta aşteaptă lumea care l-a ales de la el. Să ştie să facă de toate, ca să se poată implica. Dacă nu are experienţă şi nu are minime date de management, nu are cum să îşi facă bine treaba. Consilierul trebuie să se regăsească în orice activitate ca să poată avea idei şi să îşi organizeze bine subalternii”.

Codreanu: „Nu, pentru că utilizează aceste cunoştinţe în afaceri în favoarea lui, nu în favoarea comunităţii. Dacă se pricep la afaceri, deseori înseamnă că se pricep la afacerile lor, nu la cele pentru cetăţeni. Majoritatea nu fac afaceri pentru binele urbei, ci nu ştiu cum să mai fure. Normal ar fi să ştie cum merg lucrurile într-o afacere, dar nu am încredere în ei. Galaţiul moare treptat. Perspectivele sunt sumbre. Ei măresc taxele, în loc să ne ajute să trăim”.

Constantin Zahariai: „E foarte bine ca ei să cunoască economie. Dacă nu au experienţă în economie, management, nu au cum să facă propuneri viabile pentru comunitate. Un consilier trebuie să ştie cum merg afacerile. Actualii consilieri nu ştiu dacă îndeplinesc toţi această condiţie”.

Citit 1414 ori Ultima modificare Vineri, 14 Decembrie 2012 09:47

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.