Fructele proaspete au fost cele mai consumate produse în Postul Paştelui, care se încheie la finele acestei săptămâni, se arată într-un studiu realizat de Mednet Marketing Research Center. Astfel, 90,5 la sută dintre persoanele intervievate au declarat că au consumat fructe proaspete (majoritatea importate - n.r.) în această perioadă. De asemenea, 84,3 la sută dintre românii care au participat la sondaj au declarat că au consumat legume proaspete, cum ar fi roşii, ardei graşi, morcovi, conopidă şi broccoli. La capitolul legume, în afară de cartofi şi uneori de morcovi, alimentarea pieţelor şi a marilor magazine se face numai cu marfă de import.
Postul Paştelui a crescut importurile de legume şi fructe Scris de Gabriel Kolbay


Gabriel Kolbay
Articole recente - Gabriel Kolbay
Ocolul ziarului în 30 de ani | Gabriel Kolbay: Oamenii care duc povestea orașului mai departe Cum s-a aprins scânteia schimbării, la Toflea Un cercetător CÂȘTIGĂ cât un paznic de noapte 300 de producători vă așteaptă la TÂRGUL DE TOAMNĂ Borş de peşte fără… borş de peşte
Mai multe din această categorie: