Ce părere au gălățenii despre AFACERILE care ar merge în oraș
Foto: Foto: Anca Melinte

Ce părere au gălățenii despre AFACERILE care ar merge în oraș
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Ai un ban, îl investeşti! N-ai, ori câştigi, ori te împrumuţi în cele mai avantajoase condiţii posibile şi apoi investeşti! Nu e reţeta noastră, e modul în care capitaliştii din întreaga lume îşi pun afacerile pe picioare. Din păcate, însă, gălăţenii par să nu fie atât de optimişti. I-am întrebat ieri pe oamenii cu care am vorbit pentru sondajele de opinie ale "Vieţii libere", care cred că ar fi afacerile care ar merge la Galaţi în momentul de faţă şi în ce ar investi. Iată câteva dintre răspunsuri.

"Ce ar merge în România, la momentul de faţă? Nimic! Orice afacere ţi-ai deschide, va ajunge în faliment în doi sau trei ani, cel mult. Ce să faci, unde să te bagi? Pe toate pieţele există deja, dacă nu monopol, măcar multe afaceri deschise. Să luăm, spre exemplu, pompele funebre. Dacă poţi fi sigur de ceva pe lumea asta, atunci poţi fi sigur că oamenii vor continua să moară şi să aibă nevoie de servicii de pompe funebre. Dar poţi să treci peste toţi cei care sunt deja pe piaţă şi să de descurci? Părerea mea este că nu prea poţi!" ne-a declarat Bogdan (foto), în vârstă de 31 de ani.

"După părerea mea, ar putea merge ceva în agricultură. În rest, nu cred că ai ce face aici, în Galaţi. Poate că dacă ar veni investitori străini să deschide ceva în producţie, fabrici, poate… Dar momentan nu cred că poţi să te dezvolţi pe această latură", ne-a declarat Ioana, în vârstă de 32 de ani.

"Nimic n-ar merge, în acest moment, la Galaţi. Şi nici în restul României. Suntem o naţiune care merge înainte doar prin ţepe, spăgi, furt şi aşa mai departe. Suntem blestemaţi, din acest punct de vedere şi, după părerea mea, în maxim zece ani vom dispărea ca naţiune", ne-a declarat Vlad, în vârstă de 42 de ani.

Citit 3017 ori Ultima modificare Duminică, 27 Iulie 2014 23:19

5 comentarii

 • postat de bubu
  Vineri, 01 August 2014 05:48
  5.13.222.***
  CE SA MEARGA/? BANII NU MAI VALORE, CRIZA ECONOMICA SE PRELUNGESTE . ACUM O DUC BINE CAMATARII HOTII si si si PROSTITUATELE CURVELE CU SAU FARA CRIZA O DUC BINE NU DAU LA STAT NICI UN LEU SI CELE DE LUX SI AMARITELE DUPA CENTURAA O DUC BINE MAI PROSPERA; BARURILE, NUTOATE POPII CARE AU DUS-O BINE DINTODEAUNA SI MAI TOTI DOTORII IN REST VAI DE MAMA LOR
  1
  0
  Raportează
 • postat de crystal
  Marți, 29 Iulie 2014 08:42
  95.77.107.***
  in oras nu. E prea riscant din cauza puterii de cumparare mici, mai degraba la tara sa ai pamant si sa cultivi levantica sau fructe de padure si sa le trimiti la export, doar asa.
  In oras mai degraba ceva ce nu are nimeni cum ar fi studio de efecte speciale digitale pentru cinematografie sau clipuri comerciale sau companie de creat jocuri pe calculator/mobil. Dar astea vor fi la mare cautare doar peste cativa ani .
  1
  3
  Raportează
 • postat de florin
  Marți, 29 Iulie 2014 08:26
  95.76.33.***
  Cele mai bune afaceri sint sa fii bugetar sau o stergi din tara asta saraca condusa de nemernici.
  1
  2
  Raportează
 • postat de corina
  Luni, 28 Iulie 2014 18:24
  83.103.238.***
  Cea mai mare afacere e sa fi politician. nu faci nimic, minti lumea si castigi din spagi, trafic de influienta etc si apoi ca un miloc si prin manipularea maselor ceri voturile celor ce au muncit pt tine iar tu i-ai inselat inca 4 ani! Mai merg urmatoarele genuri de afaceri: alcool, droguri, fete la produs, inselaciuni, furturi, talharii, universitati-fabrici de diplome, spaga la bac, si fructe de sezon pe care la vand tigganii bisnitari care nu muncesc pamantul iar taranii pierd mereu!
  1
  9
  Raportează
 • postat de zet
  Luni, 28 Iulie 2014 10:09
  194.145.238.***
  Ce mai merge la Galati?!
  Cea mai buna afacere e politica: fraierii muncesc si te voteaza, iar tu o freci cu talent pa banii statului si iei spaga pa persoana fizica, pe care o "investesti" intr-un vilau nesimtit !
  0
  18
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.