Selir a împlinit 20 de ani. „Tradiţie şi Inovaţie în Outsourcing”

Selir a împlinit 20 de ani. „Tradiţie şi Inovaţie în Outsourcing”
Evaluaţi acest articol
(14 voturi)

Compania Selir şi-a marcat a 20-a aniversare prin organizarea unei gale numită ”Tradiţie şi Inovaţie în Outsourcing”. Evenimentul s-a desfăşurat vinerea trecută, cu începere de la ora 14,00, la Teatrul Dramatic „Fani Tardini” din Galaţi.

Compania se bucură de respectul gălăţenilor

Primarul Marius Stan a fost primul care şi-a exprimat admiraţia faţă de performanţele pe care le-a obţinut societatea, în afaceri, dar şi faţă de faptul că Selir asigură deja de ani buni sute de locuri de muncă pentru gălăţeni. Apreciativ a vorbit despre Selir şi preşedintele Patronatului Întreprinderilor Mici şi Mijlocii (PIMM), Marian Filimon, care a spus că îţi trebuie mult curaj ca să reuşeşti în afaceri, dar şi mai mult ca să faci ceea ce Selir îşi propune acum: o extindere masivă a activităţii în Galaţi, începând cu anul viitor. Prezent la eveniment, a luat cuvântul şi Cristian Dima, om politic provenit din mediul de afaceri gălăţean, care a transmis un mesaj de felicitare.

Specialiştii au luat cuvântul

Au urcat apoi pe scenă speakerii care au detaliat povestea evoluţiei outsourcingului gălăţean dezvoltat de Selir în ultimii 25 de ani, în contextul dezvoltării internaţionale a domeniului.

Au vorbit: Pietro Sella (director general executiv al Grupului Banca Sella, investitor în proiectul Selir), Rozalia Nistor (director general executiv al Selir SRL), Iulian Pătrăşcanu (expert în acordarea companiilor româneşti şi multinaţionale în probleme de Dreptul Muncii), George Dorobanţu (director în departamentul de consultanţă şi strategie din cadrul PwC), Bogdan Rusu (business relationship manager la Asociaţia Industriei de Software din România) şi Felix Crişan (expert în tehnologii de internet şi online, sisteme de plăţi şi telecomunicaţii).

Moderator a fost Constantin Opriş, cunoscut gălăţenilor cel mai bine ca realizator la postul The Money Channel.

20 de ani de performanţă

Selir este o companie româno-italiană. Numele este un acronim al cuvintelor „Sella”, „informatică” şi „România”. Societatea a fost construită în 1995 de Rozalia Nistor în parteneriat cu banca Sella, sub forma unui joint-venture. Zece la sută a fost capital autohton şi 90 la sută capital italian, firma fiind parte a Gruppo Banca Sella. Cu aproape 400 de angajaţi, societatea raporta, anul trecut, o cifră de afaceri de 22.487.469 lei şi un profit de 2.915.579 lei.

Foto Gabriel Kolbay

(P)

Citit 4634 ori Ultima modificare Luni, 09 Noiembrie 2015 17:10