Cum se fac înscrierea şi admiterea la ”Dunărea de Jos”. 1.500 de locuri bugetate, la licenţă

Cum se fac înscrierea şi admiterea la ”Dunărea de Jos”. 1.500 de locuri bugetate, la licenţă
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)

Universitatea "Dunărea de Jos" pune la bătaie, în acest an, 1.500 de locuri bugetate la programele de licență, 860 locuri la programele de masterat și 45 locuri la studiile universitare de doctorat, la care se adaugă peste 2.200 locuri cu taxă la programele de licență, 900 locuri la programele de masterat și 100 locuri la doctorat.

Înscrierea candidaților se va face online, pe platforma construită special pentru admitere. Pentru candidații care optează pentru varianta tradițională, au fost menținute punctele de înscriere organizate în cadrul facultăților. Procesul online de înscriere le permite candidaților să completeze ușor datele necesare fișei de înscriere, să încarce în format digital documentele necesare dosarului de concurs și să facă dovada plății taxei de înscriere. Taxa va putea fi plătită prin virament bancar în contul universității sau la punctele de încasare din cadrul instituției. Au fost adaptate criteriile de admitere pentru studiile de licență și pentru masterat, în conformitate cu prevederile Ministerului Educației și Cercetării.

Cu excepția admiterii la Facultatea de Medicină și Farmacie, la care candidații vor susține examenul sub formă de teste-grilă, respectiv a Facultății de Educație Fizică și Sport și a Facultății de Arte, la care probele de aptitudini sunt eliminatorii, examenul de admitere se va desfășura online, prin concurs pe bază de dosar.

Comisia de admitere, alcătuită din personal didactic cu experiență, va oferi direct, telefonic sau online, suportul tehnic și informațiile suplimentare necesare candidaților în perioada admiterii.

Informațiile referitoare la Admiterea 2020 la Universitatea „Dunărea de Jos” din Galaţi sunt actualizate zilnic și pot fi consultate online pe site-ul universității la adresa www.admitere.ugal.ro.

Citit 6560 ori Ultima modificare Duminică, 07 Iunie 2020 00:59

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.