Din cauza apei cu ţârâita unele şcoli şi-au redus programul

Din cauza apei cu ţârâita unele şcoli şi-au redus programul
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

În special, în cartierul „Dunărea”, lipsa apei potabile continuă să creeze probleme unităţilor de învăţământ. Conform datelor de la ISJ, în aproape toate şcolile din zona respectivă s-au ţinut, marţi, cursuri, dar consiliile de administraţie au stabilit un program scurt, adaptat fiecărei instituţii în parte. Singura unitate despre care se ştie că a suspendat, marţi, cursurile din cauza lipsei apei este Şcoala Nr. 29.

La Colegiul Economic „V. Madgearu”, programul a fost redus la jumătate, trei ore dimineaţa şi trei după-amiaza: „Suntem o unitate cu peste 1.500 de elevi şi nu am avut ce face. Nu ne permitem să folosim toaletele ca şi când am avea apă curentă. Doar ţârâie”, spune directoarea Marilena Râpă.

Şi la Şcoala Nr. 17, programul fusese marţi redus cu aproape două ore: „Dimineaţă am avut apă. Acum s-a oprit. De aceea, am scurtat programul de după-amiază cu două ore, în loc să terminăm cursurile la 17.00, am trimis elevii acasă la 15.00”, declară directoarea Damiana Pătru.

Cam acelaşi lucru ne-a spus şi directorul-adjunct de la Şcoala Nr. 22, Vasile Chirilă: „Avem apă doar la parter. În loc să facem ore până la 19.00, vom termina mai devreme, la 17.40”.  

  

Citit 1354 ori Ultima modificare Marți, 31 Ianuarie 2012 18:52

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.