Noul An chinezesc, sărbătorit luni la Universitatea "Dunărea de Jos"
Foto: Pregătirile pentru spectacol

Noul An chinezesc, sărbătorit luni la Universitatea "Dunărea de Jos"
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

În cadrul parteneriatului cu Academia Centrală de Dramă din Beijing, comunitatea academică de la Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați organizează, la începutul săptămânii viitoare, o serie de evenimente culturale care vor marca intrarea în Noul An chinezesc.
Toate manifestările au loc luni după-amiază. La ora 14,00, se deschide o expoziţii de origami, realizată de un student pasionat de această tehnică. Lucrările lui Gabriel Bercan, masterand la Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor, vor putea fi admirate în Corpul A al universităţii, în holul din fața Sălii Atelier A 201.
Tot luni, la ora 15,00, sunteţi invitaţi, la Sala Atelier, la premiera spectacolului în limba chineză „E frumos ce-mi place mie!”, o adaptare după piese scurte semnate de criticul George Călinescu. Spectacolul este rezultatul muncii studențiilor din anul I al Programului de Masterat de Teatru Muzical. Este vorba despre masteratul Facultății de Arte al universităţii gălăţene şi al Academiei Centrale de Dramă din Beijing, unic în România. La reprezentaţie vor participa şi reprezentanți ai conducerii Universității şi ai Institutului Confucius din Bucureşti.
Evenimentele culturale ce marchează Noul An chinezesc se vor încheia cu lansarea de lampioane de pe platoul din faţa sediului central al Universității „Dunărea de Jos” din Galaţi, acţiune programată la ora 17.30.

 

Citit 1306 ori Ultima modificare Vineri, 31 Ianuarie 2014 17:00

2 comentarii

 • postat de mi
  Marți, 04 Februarie 2014 17:31
  5.13.152.***
  Dar voi nu sunteti in sesiune, nu ar trebui sa aveti de invatat?
  1
  1
  Raportează
 • postat de Simona
  Luni, 03 Februarie 2014 11:21
  81.12.149.***
  Toate cuvintele de laudă pentru astfel de manifestări din partea Universităţii Dunărea de Jos, dar există şi o mare bilă neagră pentru această Universitate deoarece nu a reuşit să deszăpezescă nici un spaţiu de parcare din faţa Facultăţilor de Mecanică şi de Drept. Oare decanii acestor facultăţi nu au personal în subordine să facă această operaţie?
  RUŞINICĂ !!..
  Dacă nu au cu cine, să plătească măcar pe cineva sau să apeleze la studenţi, cu condiţia majorării notelor la examene cu un punct!.. Halal organizare!
  1
  2
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.