Jandarmeria – lege şi ordine la Galaţi

Jandarmeria – lege şi ordine la Galaţi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* 44 de amenzi aplicate şi 79 de mandate de aducere executate de jandarmii gălăţeni în doar patru zile *

În prima jumătate a săptămânii, Jandarmeria Galaţi a avut 74 de misiuni de menţinere a ordinii publice. Dintre acestea, 34 de misiuni au fost independente, 40 de misiuni fiind în comun cu Poliţia.

Totodată, jandarmii gălăţeni au executat şi 79 de mandate de aducere a unor inculpaţi în faţa instanţelor de judecată şi trei misiuni de intervenţie în urma solicitărilor primite pe numărul unic de urgenţă 112.

Zeci de amenzi

Rezultatul misiunilor Jandarmeriei gălăţene s-a concretizat în aplicarea a 44 de sancţiuni pentru încălcarea prevederilor Legii privind încălcarea unor norme de convieţuire şi ale Legii privind protejarea populaţiei împotriva comerţului ilicit.

Astfel, au fost date 17 avertismente scrise şi 27 de amenzi, în valoare totală de 5.650 lei. 

Infracţiuni în flagrant

De asemenea jandarmii gălăţeni au constatat o infracţiune de tâlhărie în Galaţi şi o infracţiune de furt calificat - îmbrăcăminte sustrasă dintr-un supermarket - în Tecuci. Cei doi făptaşi au fost predaţi Poliţiei pentru continuarea cercetărilor.

La dispecerat prin 112

Jandarmeria Galaţi îi roagă pe cetăţeni, dacă sunt martorii comiterii unei fapte care încalcă legea, să anunţe urgent dispeceratul Jandarmeriei Galaţi la numărul de telefon 0236 / 42 29 46 sau la numărul unic (şi gratuit!) 112, un echipaj urmând să ajungă imediat în zonă pentru a interveni.

Citit 1677 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.