Clădirea Gospodărire Urbană are faţadă nouă

Clădirea Gospodărire Urbană are faţadă nouă

Bogdan Codrescu
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)
5 comentarii

Unul dintre primele demersuri întreprinse de Dragoş Magearu, directorul Gospodărire Urbană, imediat după preluarea conducerii, a fost reabilitarea clădirii în care funcţionează societatea. Astfel, de curând au fost încheiate lucrările de reparaţie, care au constat în văruirea exteriorului, înlocuirea tablei deteriorate de pe acoperiş şi a burlanelor de scurgere. Totodată, au fost create noi locuri de parcare pentru angajaţi şi vizitatori, în faţa instituţiei, urmând ca în primăvară să aibă loc şi o reamenajare a spaţiului verde existent.

Cu ajutorul Primăriei municipiului Galaţi, centrala termică existentă a intrat şi ea în reparaţie, din cauza defecţiunilor tehnice pe care le prezenta, urmând ca de săptămâna viitoare să poate fi folosită corespunzător. De asemenea, în funcţie de resursele financiare pe care le va avea, societatea speră ca în viitor să poată proceda atât la modernizarea sistemului de canalizare, cât şi la asfaltarea curţii.

"Nu pot avea pretenţii de la ceilalţi, dacă noi, ca instituţie, nu aveam propria gospodărie îngrijită, curată şi primitoare. Astfel, deşi nu era în buget, am făcut un mic efort şi am căutat resursele necesare pentru a putea achiziţiona materialele necesare pentru curăţenie", a declarat Magearu.

Citit 2114 ori Ultima modificare Miercuri, 13 Noiembrie 2019 00:49

5 comentarii

 • postat de antimafia Joi, 14 Noiembrie 2019 18:52 89.137.136.*** Link la comentariu
  1
  3

  Omul sfinteste locul si cine e harnic si munceste are roade bune ! Dar sunt altii care distrug orasul asta !

  Raportează
 • postat de rodica ciuca Joi, 14 Noiembrie 2019 13:10 5.2.209.*** Link la comentariu
  1
  3

  Este putin probabil sa poti multumi pe toata lumea dar este laudabil faptul ca macar se incearca sa se corecteze niste lucruri.Nu varsta directorului este un factor relevant in calitatea managementului ,asa ca dragi carcotasi sa dam un vot de incredere si sa apreciem ca lucrurile prind o alta fata si la nivelul acestei societati ca si la nivelul actualei administratiei locale.

  Raportează
 • postat de Galatean Joi, 14 Noiembrie 2019 11:41 95.76.2.*** Link la comentariu
  4
  4

  "Pa dinauntru-ivopsit gardul, pe afara-i leopardul"

  Cam asa ar putea fi interpretata activitatea acestei institutii aflata in slujba galatenilor, din a caror impozite isi iau salarii babane, premii,iata vin sarbatorile, premiu grase, nu-i asa?, cand in oras se vede clar ca salariatii ADP-ului isi fac treaba de mantuiala, iar prin cimitire absenta aproape totala!

  Intrebare de control, ca la scoala: cand are ADP-ul sa faca inventarul locurilor de veci in cimitirul Eternitatea, si, pe ce baza isi iau salariile acei angajati din administratia cimitirului, daca habar nu au ce locuri de veci sunt valabile conform legii, cu plata la zi a impozitelor, si cate sunt scoase din circuit fara apartinatori, care sunt lut de oale de zeci de ani?!!!

  Dar osuarul care trebuie sa fie functional pentru a prelua osemintele din locurile de veci parasite, facand loc pentru inhumare altor cetateni, care au dreptul conform legii???!!

  Pai, ce directorasul asta, de acum al ADP- ului, stie si-l interesaza problema asta ultra necesara pentru galateni?
  De ce trebuie alte cimitire, in alte locatii, cand in cele existente se poate face loc si ordine, prin reorganizare?!!

  Nu-i asa don director, ca te doare la basca, ce-ti trebuie sa faci treaba celor care au fost inainte, si i-a durut in trei litere, luandu-si salariul lunar, ca galatenii sunt niste prosti, nu-i asa?

  Cred ca fata acestei institutii,asa cum arata, pavoazata si fatoasa, trebuie sa reflecte seiozitatea dincolo de ea, mai ales ca activitatea de baza este tocmai a da o fata curata si civilizata acestui oras!

  Slaba nadejde, daca ma gandesc la ce oameni au in conducere,si atitudinea primariei la obiectiunile cetatenilor, indreptatite, privind gospodarirea corespunzatoare a orasului!

  Puteti sa poleiti cu aur aceasta constructie, unde, care va sa zica, isi odihnesc ciolanele maharii ADP- ului, zicala, ca omul sfinteste locul, nu-i nici pe departe de nasul acestei institutii!

  Galatiule, saracule, pe mana cui ai ajuns!

  Raportează
 • postat de Cristi Joi, 14 Noiembrie 2019 07:41 5.2.209.*** Link la comentariu
  3
  1

  Totusi nu imi doresc sa fiu Gica contra, dar in poza pusa de dumneavoastra se poate observa cum parti din invelitoarea acoperisului se desprind, poza este noua/veche sau care este situatia?

  Raportează
 • postat de dgi Marți, 12 Noiembrie 2019 18:02 178.138.96.*** Link la comentariu
  6
  10

  Bravo. Daca este sustinut corect poate se schimba ceva si in Galati.

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.