Nimic nou faţă de anul trecut

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Potrivit programului, Festivalul se va desfăşura, ca şi în alţi ani, în Duminica Floriilor, pe faleza Dunării, unde, de la 7.00 la 11.00 va avea loc un concurs de pescuit.

De la 9.30, pe Faleza Superioară, se vor desfăşura mai multe concursuri de alergare (pentru persoane cu dizabilităţi (de la Pescarul la Elice), crosul pentru fete şi băieţi (de la Grădina Botanică la Elice) şi un concurs de tenis (la Arena Dacia, ora 12.00).

Pescarii vor primi premiile la ora 11.00, după care până la ora 15.00, pe Faleza Inferioară, se vor desfăşura mai multe demonstraţii sportive (de box, haltere, lupte, taekwondo), artiştii de la Teatrul Gulliver vor distra copiii, meşterii populari îşi vor etala produsele, la vânzare, timp în care va evolua Ansamblul Folcloric „Doina Covurluiului”, programul artistic fiind susţinut şi de Corala „Allegria” şi Trupa „Fantezia”.

Cu paranteza că la ora 12.00, la Biserica Precista se vor împărţi 100 de porţii de ciorbă de peşte, Festivalul Scrumbiei se va deschide, oficial, de la ora 14.00, la Restaurantul Pescarul, care va asigura, ca şi în alţi ani, expoziţia de artă culinară.

Tot aici, Viorel Baciu îşi va expune caricaturile şi vor mai avea loc un concert de revistă susţinut de artiştii Teatrului Muzical şi un program susţinut de trupa „School of Dance” de la Colegiul Tehnic „Traian” (coordonator Ştefania Cojocaru).

Programul mai prevede, de la ora 18.00 până la 22.30, un „concert surpriză în aer liber”, ce se va desfăşura în faţa Restaurantului Pescarul.

Despre focurile de artificii nu garantăm nimic, având în vedere că în programul transcris, în dreptul acestui moment erau trecute patru semne de întrebare (????).

Citit 837 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.