Eroii Revoluției au fost omagiați în pandemie

Eroii Revoluției au fost omagiați în pandemie
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Pandemia de coronavirus a impus austeritate și în ceea ce privește manifestările dedicate comemorării eroilor Revoluției Române din decembrie 1989. La 31 de ani de la înlăturarea regimului comunist, evenimentele au fost marcate, la Galați, printr-o slujbă solemnă condusă de Înaltpreasfințitul Părinte Casian, Arhiepiscop al Dunării de Jos, la Monumentul Eroilor Martiri ai Revoluţiei din Decembrie din Cimitirul "Eternitatea". Aceasta a fost urmată de o depunere de coroane, din partea oficialităților.
Ulterior, și la Monumentul Eroilor Martiri ai Revoluției din Decembrie 1989 din faţa Prefecturii au fost depuse coroane de flori din partea Instituției Prefectului - Județul Galați, a Primăriei Municipiului Galați, Consiliului Județean, precum și din partea Garnizoanei.
Chiar dacă marcarea evenimentului, având în vedere contextul actual, s-a desfășurat fără public și cu un dispozitiv de onoare redus, memoria noastră nu-i va uita niciodată pe cei care și-au dat viața pentru valorile democrației.

Citit 571 ori Ultima modificare Marți, 22 Decembrie 2020 18:25

1 comentariu

 • postat de comunismul
  Sâmbătă, 26 Decembrie 2020 20:32
  5.13.150.***
  eroii revolutiei nu au fost uitati! cat sange s-a varsat si la galati! valeleu! dar na totul pentru a avea noi o libertate asa cum ma rog ne-o doream de altfel! ca eram ca niste salbatici in custi! greu ne-am dezmeticit!
  1
  1
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.