Evaluaţi acest articol
(5 voturi)
1 comentariu

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU) Galați a decis ca începând de vineri, 8 ianuarie, comunele Berești Meria, Cuca și Scânteiești, unde incidența cumulată a cazurilor de infectare cu noul coronavirus din ultimele 14 zile este mai mică de 1,5/1.000 de locuitori, să intre în scenariul "verde" al pandemiei, cu măsuri corespunzătoare privind activitatea operatorilor din HoReCa, spectacole și jocuri de noroc.
Pe de altă parte, tot începând din 8 ianuarie, pentru unitatea administrativ teritorială Slobozia Conachi, unde incidența cumulată a cazurilor în ultimele două săptămâni este mai mare de 1,5 și mai mică sau egală cu 3/1.000 de locuitori, se aplică tot pe o perioadă de 14 zile măsurile prevăzute în scenariul "galben" pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.
Toate aceste decizii sunt în conformitate cu Hotărârea de Guvern nr. 1.065 din 11 decembrie 2020 privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României.
Măsurile dispuse vor fi reevaluate de către CJSU Galați, în urma analizei efectuate de către Direcția de Sănătate Publică, la expirarea termenului pentru care au fost instituite.

Citit 2789 ori Ultima modificare Vineri, 08 Ianuarie 2021 17:35

1 comentariu

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.