A început demolarea pizzeriei Da-Isi (AUDIO)

A început demolarea pizzeriei Da-Isi (AUDIO)
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Agitaţie mare în această dimineaţă, în faţa pizzeriei Da-Isi, de lângă Biserica Mavramol! Mai mulţi angajaţi ai SC Ecosal au venit pentru a începe acţiunea de demolare a construcţiei, pe care Primăria Galaţi o consideră ilegală.

În timp ce angajaţii Ecosal au urcat în pizzerie şi au început să încarce, în două remorci, băncuţele din pizzerie, dar şi florile ornamentale şi alte obiecte din interior, în faţa construcţiei s-au contrazis, pe un ton ridicat, zeci de minute, viceprimarul Nicuşor Ciumacenco şi Giovani Panetta, împreună cu femeia cu care trăieşte şi are copii.

Cei doi l-au acuzat pe viceprimar de abuz şi au refuzat să accepte decizia de demolare, susţinuţi fiind şi de avocatul lor. Pe de altă parte, viceprimarul a spus că nu face decât să ducă la îndeplinire o decizie judecătorească irevocabilă şi că dacă se simte prejudiciată, familia Panetta poate acţiona în instanţă.

S-au aruncat vorbe grele, iar interlocutorii s-au enervat, dovadă un fragment din aceste discuţii, pe care vi-l punem la dispoziţie.

Detalii despre toată această acţiune citiţi mâine în cotidianul Viaţa Liberă.

Citit 1745 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.