Foc şi pară printre deşeurile din casa unui fost cadru didactic

Foc şi pară printre deşeurile din casa unui fost cadru didactic
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Un scurt circuit la televizorul lăsat în funcţiune a prăjit avutul unei pensionare din Galaţi *

Tragic. După ani de muncă, unei septuagenare gălăţene, fost cadru didactic, i-a luat ieri foc casa.

Şi odată cu ea, au ars şi câteva sute de kilograme de haine vechi strânse de bătrână din gunoaie, pentru suplimentarea pensiei.

Vecinii de pe scară spun că femeia, cândva cadru didactic, nu se putea întreţine doar din pensie – acesta fiind motivul pentru care în casa bătrânei îşi găsiseră locul sute de kilograme de deşeurile textile, strânse pentru a fi apoi duse la reciclare.

Locatară a blocului B 7 de pe strada Brăilei, Elena Constantinescu (FOTO 1), în vârstă de 73 de ani, nu era ieri acasă, la ora declanşării incendiului.

Avut mistuit de flăcări

„Conform primelor investigaţii, focul a fost provocat de un scurtcircuit la televizorul lăsat în funcţiune, cât timp proprietara nu era acasă”, a declarat locotenentul Eugen Chiriţă, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţiile de Urgenţă Galaţi.

„Vecinii sunt cei care au alertat ISU, prin 112, la ora 12,45. Incendiul de la etajul al treilea al blocului B 7 a fost lichidat la ora 13,55, după intervenţia cu două autospeciale cu apă şi spumă, a autoscării şi a unei ambulanţe SMURD”.

„Nimeni nu a fost rănit, dar au ars 200 de kilograme de deşeuri textile, televizorul şi masa de televizor”, încheie purtătorul de cuvânt.

O parte din avutul femeii – gunoaiele pentru care fostul cadru didactic este privit cu atâta reţinere de către vecini – a fost mistuit de flăcări.

Iar tragica întâmplare de ieri nu i-a înmulţit prietenii nefericitei locatarei din Micro 18.

Citit 1981 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.