Să nu dea careva alarma

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Carevasăzică, a intrat în pâine Guvernul Ciucă. De astăzi, va fi dată responsabilitatea jos din pod, nu mai merge faza cu armata, deoarece premierul e civil, a uitat anii de cătănie și chiar pare că pozează în cel mai civil dintre civili. Până când ne va da cineva alarma. Sper să nu facă omul de la Cotroceni vreo glumă, cu toate că umorul și Klaus Iohannis n-au făcut niciodată cunoștință. Deși asta poate să sperie.

* A vorbit ieri șeful ăl mare, simțea nevoia să adauge ceva după o perioadă în care a mers pe "mute". "Criza politică s-a terminat, celelalte crize, însă, nu. Alianța cu PSD s-a făcut prin călcarea orgoliilor", a declarat Klaus Iohannis, în ciuda faptului că despre principii era vorba în primul rând, nu despre orgolii. Bine, domnia sa nu e un foarte bun vorbitor de limbă română, cum se laudă Cseke Attila în CV-ul de ministru.

* M-au speriat miniștrii care ieri, cu ocazia depunerii jurământului, au dus mâna la inimă. Te poți aștepta la orice, Doamne ferește, mai ales că asistăm la rezultatul multor săptămâni de negocieri dure. Nene, n-avem nevoie de patrioți la Palatul Victoria, suntem deja fripți de flagelul intitulat "micul patriotism". N-ați auzit de el? E patriotismul care te obligă să acționezi exclusiv pentru familia ta.

* Premierul nou-nouț al României anunță că sunt bani pentru pensii și salarii. "Nimeni nu trebuie să aibă vreo temere", a afirmat Nicolae Ciucă, însă s-a strecurat o greșeală în enunțul său. Cei care nu muncesc la stat chiar au toate motivele să fie îngrijorați.

* Banca Naţională a României va pune în circulaţie o bancnotă cu valoarea nominală de 20 lei, ocazie cu care vom putea vedea pentru prima dată chipul unei personalități feminine. Este vorba despre Ecaterina Teodoroiu. Teodoroiu, nu Teodorovici, dragă Marceluș Ciolacu! Și n-o fi singurul, poate, care nu știe despre ce este vorba în pagina de istorie...

* Kim Jong-un, tipul bine de la Phenian, le-a interzis nord-coreenilor să îmbrace haine de piele, ca să nu arate ca el. De ca și cum un slim fit e totuna cu un caracter XXL.

Citit 7884 ori Ultima modificare Joi, 25 Noiembrie 2021 22:36

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.