Săptămână epuizantă pentru infractorii gălăţeni

Săptămână epuizantă pentru infractorii gălăţeni
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Poliţia nu i-a slăbit din ochi *

La sfârşitul săptămânii trecute, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Galaţi a organizat o serie de acţiuni – participanţii fiind oamenii legii de la Ordine Publică, Poliţia Rutieră, Poliţia Transporturi, Investigaţiile Criminale, Investigarea Fraudelor, Combaterea Criminalităţii Organizate şi Intervenţia Rapidă -, pentru combaterea violenţei din stradă, a furturilor, precum şi a evaziunii fiscale.

Cei peste 200 de poliţişti au constatat 9 infracţiuni, dintre care 3 economico-financiare şi 5 la regimul circulaţiei pe drumurile publice, una fiind de natură judiciară.

Au fost prinse cinci persoane suspecte de comiterea unor infracţiuni şi două persoane date în urmărire.

21 de magazine şi 44 de obiective asigurate cu pază au fost controlate, fiind confiscate bunuri în valoare de 16.000 lei.

20 de filtre au păzit comunele gălăţene precum şi la intrările şi ieşirile din oraşe, în scopul identificării maşinilor folosite în activităţile ilegale.

Rutiera a verificat 100 de maşini, fiind date 337 de sancţiuni, dintre care 46 privind ordinea şi liniştea publică, 20 - pentru activităţile comerciale ilicite, două la protecţia persoanelor, 13 pentru consum de alcool şi 61 pentru viteză.

Poliţiştii rutieri au reţinut 14 permise şi au retras 10 de certificate de înmatriculare.

Citit 840 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.