"Rabla 2013", bătaie de joc la adresa solicitanţilor. Gălăţenii acuză că tichetele se dau pe sub masă

"Rabla 2013", bătaie de joc la adresa solicitanţilor. Gălăţenii acuză că tichetele se dau pe sub masă
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Galaţiul a primit la prima repartizare numai 99 de tichete * Deţinătorii de hârburi îi acuză pe patronii centrelor de colectare de rea-voinţă


 

Cei 11 colectori din judeţul Galaţi au primit la prima distribuire a tichetelor "Rabla" numai nouă astfel de documente pentru fiecare punct de lucru. Astfel, conform site-ului Administraţiei Fondului pentru Mediu, judeţul a primit în total 99 de tichete.

Articolul poate fi citit în întregime, în exclusivitate, în ediţia tipărită a cotidianului „Viaţa liberă”. Ziarul se găseşte la toate chioşcurile de difuzare a presei din Galaţi, la preţul de 1,5 lei exemplarul. Abonamentul la ediţia tipărită a „Vieţii libere” costă 25 de lei pe lună în mediul urban şi 20 de lei pe lună în mediul rural.

Citit 2334 ori Ultima modificare Luni, 10 Iunie 2013 17:09

5 comentarii

 • postat de rabla
  Marți, 11 Iunie 2013 22:58
  Mai bine se practicau facilitati la achizitionarea unei masini noi printr-o reducere substantiala la cumparare in schimbul unei masini vechi.
  0
  0
  Raportează
 • postat de Dan
  Marți, 11 Iunie 2013 20:28
  La unul din centrele de colectare se cerea spaga 1000 ron de fiecare rabla. Probabil lucrul asta s-a intamplat peste tot. Romania e o tara superba locuita de hoti, escroci si nesimtiti.
  0
  0
  Raportează
 • postat de negonic
  Marți, 11 Iunie 2013 09:06
  Scopul declarat al programului rabla este de a elimina cat mai multe masini vechi din circulatie .Scopul este declarat de guvernanti ,dar realitatea nu o mai inteleg !Daca ar fi dorit sa elimine cat mai multe masini,vechiul program RABLA elimina mai mult decat dublu , la aceiasi bani .Pacalea mai multi posesori de masini vechi sa le trimita la casat , mai multi oameni ar fi fost bucurosi sa puna mana pe niste banuti in schimbul rablelor care oricum nu mai erau de mult folosite . Fiind un numar mai mare de tichete mai disparea si o parte din coruptia de la centrele de primire al masinilor .Cu sase ani in urma ,m-am lovit si eu de aceasta coruptie din sistemul distribuirii tichetelor acestui program ,deci nimic nu e intamplator, nimic nu este fabulatie .
  0
  0
  Raportează
 • postat de Rablagitul
  Marți, 11 Iunie 2013 08:35
  E o tampenie actualul program "Rabla". In urma modificarilor din acest an, principalul scop al programului - eliminarea din parcul auto a cat mai multor masini vechi, uzate si poluante - a disparut.
  Inainte cine isi lua o masina noua prin programul "Rabla" scotea direct sau indirect din parcul auto trei rable; acum doar una.
  Apoi introducerea a tot felul de conditii care ingreuneaza predarea unei rable si folosirea tichetelor, fapt care duce si el la micsorarea numarului de masini "calificate" pentru predare.
  Si cireasa de pe tort, numarul infim de tichete alocate.
  Peste epopea "Rabla" s-a suprapus a alta aiureala, "Taxa de mediu" (care cica o finanteaza pe prima), de e aproape imposibil acum sa mai inmatriculezi un sh.
  Ca sa creeze balamucul asta, guvernantilor le-a luat aproape juma' de an, semn ca nici sa faca tampenii nu se pricep.
  0
  0
  Raportează
 • postat de ariciul
  Marți, 11 Iunie 2013 08:24
  bai nene?la noi si daca ar fi din abundenta tot pe sub masa s-ar da.la noi orice se DA,se imparte frate.chiar daca ai dreptul la ceva,cineva care trebuie sa semneze nu va semna pana nu imparti cu el.orice motiv e bun,ca sa fii amanat,si orice gaselnita impiedicatoare,e buna sa-l apropie pe oricine de sfanta mita.dupa cateva luni de umblat si asteptat in vederea definitivarii unui dosar medical,in vederea pastrarii unui loc de munca de 32 de ani,nu mi se gasea fisa.dupa cautari de vreo ora,s-a gasit ,daaaar nu aveam data zilei in care s-a constatat ca NU am diabet .parafa doctorului nici nu conta .data era importanta.in fine aveam o hartie cu data si valorile respectivei glicemii.vazand ca sant inarmat cu de toate,a respirat usurat nenea ce trebuia sa semneze,NEA CORECTU,ca despre el e vorba,a rasuflat usurat si a spus oftand;eiii asta e.adica cam cum ar veni;m-ai invins.sa-mi fie cu iertare dar la noi toata lumea minte pe toata lumea si jecmaneste cine poate ,pe cine poate.
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.