Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
1 comentariu

UPDATE: Cu două ore înainte de data anunţată pentru lansare, Centrul Cultural "Dunărea de Jos" a anunţat că amână evenimentul pentru o dată nespecificată. Instituţia nu a menţionat care sunt motivele amânării.

x x x

Costel Crângan îşi va lansa astăzi, de la ora 17,30, la Redacţia Vieţii libere, volumul „Ultimul Albastru”, apărut la Editura Centrului Cultural „Dunărea de Jos”, în colecţia cArtEsenţe – Proză. Este cea de-a doua carte ce îi poartă semnătura, după „Cutia cu păianjeni”, volum de proză scurtă publicat în 2007 la Editura Senior, din Călăraşi. 

„Scrisul e cam ca alergatul prin ploaie fără să te uzi”, afirmă Costel Crângan, un autor binecuvântat cu o copilărie ideală, în care a avut şansa de a simţi, în mod nemijlocit, ceea ce au simţit copilul Creangă, copilul Eminescu, Tom Sawyer sau David Copperfield: „Îi găseam în cărţi şi îi trăiam în acelaşi timp, iar asta mi-a marcat - cred eu - pentru totdeauna felul de a scrie”, recunoaşte colegul nostru drag, un autor  pe care merită să îl cunoaşteţi mai bine. „Nu mi-am propus să revoluţionez literatura mondială, ci doar vreau să împărtăşesc celorlalţi trăirile mele interioare”, mărturiseşte Costel Crângan, invitându-vă astăzi, la o întâlnire între prieteni. Instalaţia cArtEsenţei este semnată de un artist fotograf remarcabil, medicul Cornel Gingăraşu, iar Eugen Ungureanu, de la Centrul Cultural, ne-a pregătit o surpriză. Iată, aşadar, suficiente motive să nu rataţi evenimentul de astăzi!

Citit 2160 ori Ultima modificare Vineri, 21 Martie 2014 16:22

1 comentariu

 • postat de BURUIANA Sâmbătă, 22 Martie 2014 13:34 5.13.173.*** Link la comentariu
  0
  0

  IMI PARE FFFFF RAU PENTRU OMUL ,ZIARISTUL SI SCRITORUL C. CRANGAN!!
  EU IUBESC FFFFF MULT PE ZIARISTI PENTRU CA SUNT LANGA OAMENI SI PENTRU OAMENI!!
  DUSMANIA ACESTOR CONDUCATORI CARE O AU PE PRESA!! PENTRU CA SCRIU ADEVARURI !!PROBABIL A TRANPIRAT TOTAL SI L-A LUAT TREMURICIUL PE DL. PRESEDINTE AL CJ. GALATI!!? CITIND EDITORIALUL LUI C .CRANGAN!
  COMUNITATEA TREBUIE INFORMATA DE ABUZURILE PE CARE LE FAC CE-I PE CARE II VOTEAZA!!?
  EI NU SE POT DEBARASA ASA DE USOR DE COMUNISM MAI ALES DACA A LUCRAT SI PE VAPOR!! ACESTE INFORMATII SI INVESTIGATII NUMAI PRESA LE POATE FACE, FIIND SOCOTITA CA 4 PUTERE IN STAT CONFORM CONSTITUTIEI
  DACA AR FI REDUSA LA TACERE SI PRESA, CE AR FI IN TARA ASTA??? FITI PUTERNICI dragi ziaristi locali!!

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.