Express TV a sărbătorit 17 ani

Express TV a sărbătorit 17 ani
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)

Panorama celor 17 ani de emisie neîntreruptă a postului gălăţean de televiyiune Express TV a fost "panoramat" vineri seara, 15 ianuarie, chiar de Ziua Culturii Naţionale, restaurantul "Panoramic" abia făcând faţă mulţimii de invitaţi - colaboratori de multă vreme, la bine şi la rău, oameni de cultură, lideri politici şi din administraţia gălăţeană, oameni de toate vârstele, doamne, domnişoare şi domni.

Cum, în fiecare an, televiziunea "lui Cătă" (Cătălin Negoiţă, de câţiva ani director al Direcţiei Judeţene pentru Cultură, nu mai este directorul postului pe care l-a inventat, ci "doar realizator de emisiuni şi atât") produce şi un filmuleţ, un clip muzical, o poveste în care oamenii postului şi câţiva colaboratori îmbracă fie costume de Ev Mediu, fie de marinari sau de pistolari, de această dată s-au făcut filmări pe tema "Poveşti şi legende". Cam tot cu "A fost odată ca niciodată" şi-a început prezentarea Cătălin Negoiţă, care ştie să antreneze o seară: "Exact acum 17 ani"… a "picat" curentul de vreo şapte ori, iar într-o emisiune a leşinat un invitat, "îmi aduc aminte de toate momentele extraordinare"… Alături de directorul Gabriel Chifu şi de redactorul-şef Ramona Hilohe, amfitrionul a trecut în revistă o serie întreagă de victorii - performanţe realizate în premieră la Galaţi: "Am făcut lucruri pe care nicio televiziune din Galaţi nu le-a făcut" - pe listă figurând primul spectacol în aer liber transmis live, 13 ore, primele meciuri de fotbal transmise în direct… Cu echipamente mai performante chiar şi decât mari televiziuni de Capitală, "am filmat pentru Pro TV, TVR, Antena 1, TV Sport şi Telesport, am filmat meciuri de Cupa Davis"... Mulţi redactori de la Express au ajuns apoi nume cunoscute la televiziuni naţionale. O seară a amintirilor şi a victoriilor bifate.

Citit 2506 ori Ultima modificare Luni, 18 Ianuarie 2016 18:03

6 comentarii

 • postat de Unu
  Miercuri, 20 Ianuarie 2016 11:28
  82.137.13.***
  Gabriel Chifu, sincer, tu privești emisiunile care sunt realizate / difuzate la postul de televiziune pe care-l conduci...poți să reziști la lălăiala ”culturală” de marți seara...și la multe-multe altele...urmărești promourile unor emisiuni, te interesează calitatea sau doar să se difuzeze ceva.
  Impresia pe care o lasă, în multe momente, ceea ce se difuzează acest post de televiziune este una de amatorism...așa se făcea televiziune acum 15 - 20 de ani. Decoruri care lasă de dorit, imagine proastă, mulți oameni care nu reușesc să ”spargă” ecranul și să-ți țină atenția trează.
  0
  2
  Raportează
 • postat de Mai conteaza
  Marți, 19 Ianuarie 2016 20:54
  5.13.175.***
  Niste la..b..gii
  Ala carn..tul ala Negoita nici nu stie ce e bugetar sau jurnalist, iar astalalt Chifu, saracu,culege castane din foc pe 2 lei.
  0
  5
  Raportează
 • postat de Cristian Dimofte
  Marți, 19 Ianuarie 2016 20:44
  5.13.211.***
  Din pacate cred ca este cel mai slab si inutil post tv din Galati. Se chinuie ca sa existe servind tot felul de interese oculte... Cand spun Expres TV nu-mi vine nimic in minte, prima miscare cand il prind in grila este sa schimb postul. Complet depersonalizat si provincial... Sper ca sunt primite si pareri critice pe acest site.
  0
  7
  Raportează
 • postat de geo
  Marți, 19 Ianuarie 2016 14:54
  86.123.79.***
  Impresia mea este că trăiți, mai mult, din amintiri, de genul am fost primii, am făcut și am dres.
  Iar clipurile de 16 ani și de17 ani, vă rog să mă scuzați...


  PS - Interesantă poză, îndrăznețe decolteuri...
  1
  10
  Raportează
 • postat de Gabriel Chifu
  Marți, 19 Ianuarie 2016 12:53
  89.137.224.***
  Va mulțumim atât pentru lucrurile frumoase cat si pentru cele mai putin plăcute pe care le-ati afirmat despre Express TV .Opiniile exprimate in limita bunului simt sunt ușor de acceptat .Va așteptam la redacție pentru a discuta despre tot ceea ce doriți sa vedeți schimbat in emisiunile si știrile noastre .Cu respect Gabriel Chifu .
  7
  2
  Raportează
 • postat de telespectator galatean
  Marți, 19 Ianuarie 2016 07:42
  89.136.3.***
  Nu imi vine sa cred ce citesc .Un laudatio inutil . Postul TV EXpress nu are audienta .Emisiunile sunt terne, lipsite de atractivitate . Invitatii sunt ciudati , repetabili si predictibili. Emisiunile politice ,cu interviurile binevoitoare , nu informeaza, nu dezinformeaza , dar canta aceeasi melodie sotto voce . Redactorii au potential , dar ... E bine ca totusi exista . Trebuie sustinut , incurajat , apreciat la justa valoare . Trebuie schimbata atmosfera, atitudinea de respect fata de telespectatori si interesele lor ar trebui sa fie mai evidenta . Poate unele sfaturi de la experti s-ar cuveni a fi ascultate .Totusi, succes Gabriel Chifu !
  1
  31
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.