Un Peugeot uşor alcoolizat

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Gălăţeanul Sterică B., de 41 de ani,  a fost trimis zilele acestea în judecată pentru o ispravă ilegală pe care a comis-o în iunie anul curent.

Mai exact, aşa cum reiese din rechizitoriul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Galaţi, în ziua de 6 iunie, în jurul orei 19,00, el s-a urcat la bordul unui Peugeot GL 98 USC, cu gândul de a merge la Braniştea.

A şi încercat asta, dar pe raza localităţii Şendreni a efectuat manevre de depăşire a unui autovehicul chiar în zona indicatorului depăşirea interzisă. Ghinion! Tocmai atunci a fost văzut de membrii unui echipaj de poliţie care   controla traficul rutier.

Poliţiştii au făcut semnalul de oprire regulamentar, dar Sterică B. n-a oprit Peugeot-ul. Tot n-a scăpat,  întrucât după aproximativ un kilometru a fost blocat.

După ce a fost oprit, în prezenţa unor martori, şoferul a fost testat, ocazie cu care aparatul Drager folosit de poliţişti a indicat 1,32 miligrame/litru de alcool pur în aerul expirat. După analiza toxicologică, a reieşit că avea o îmbibaţie de 2,75 grame la mie de alcool în sânge, iar mai târziu, la proba a doua – 2,25 grame la mie.   

Motivele au fost suficiente  ca gălăţeanul Sterică B.,  să fie trimis în judecată pentru că a condus un autovehicul pe drumurile publice după ce a consumat alcool. Peugeot-ul să fi fost devină?

Citit 647 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.