ACCIDENT MORTAL provocat de un tecucean DROGAT
Foto: realitateadevrancea.ro

ACCIDENT MORTAL provocat de un tecucean DROGAT
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Un tânăr de 25 de ani, din Tecuci, judeţul Galaţi, a fost reţinut, pe bază de ordonanţă, pentru 24 de ore, după ce a produs un accident mortal pe DN2 - E85, între Focşani şi Garoafa, judeţul Vrancea.

Conform unui comunicat al IPJ Vrancea, "la data de 13 septembrie a.c., ora 18,02, pe DN 2 - E 85, la km 188+400 m, în afara localităţii Garoafa, un bărbat, de 25 de ani, din municipiul Tecuci, judeţul Galati, a condus un autoturism din direcţia Garoafa către Focşani, a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu un autoturism condus de o femeie, de 25 de ani, din municipiul Bacău, pe care l-a proiectat într-un alt autoturism. Iniţial, în urma producerii accidentului rutier a rezultat rănirea gravă a două persoane şi rănirea uşoară a altor trei persoane".

În urma impactului, mai multe fragmente de la cele trei autoturisme au produs avarii altor două autoturisme, care circulau pe direcţia Garoafa-Focşani. Persoanele rănite au fost transportate la spital, unde, din nefericire, femeia de 25 de ani, din judeţul Bacău, a decedat.

Şi tânărul din Tecuci a ajuns la spital, unde i s-au prelevat probe biologice. "Bărbatul în vârstă de 25 de ani a fost condus la spital, pentru recoltarea mostrelor biologice, în urma testării rezultând că acesta ar fi consumat substanţe interzise. În baza probatoriului administrat în cauză, conducătorul auto vinovat de producerea accidentului a fost reţinut pentru 24 ore şi introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Vrancea, iar cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe", se mai arată în comunicatul de presă al IPJ Vrancea.

Conform sursei citate, tânărul va fi prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă, urmând ca judecătorii să decidă dacă acesta trebuie sau nu să stea după gratii în următoarele 30 de zile.

Citit 13489 ori Ultima modificare Luni, 17 Septembrie 2018 00:48

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.