Poliţiştii vrânceni acuzaţi de mită rămân după gratii

Poliţiştii vrânceni acuzaţi de mită rămân după gratii
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Magistraţii Curţii de Apel Galaţi au respins, ieri, cererile de judecare în stare de libertate formulate de către inspectorul principal Marius Milea şi agentul şef Nicuşor Rotaru, cei doi poliţişti din Vrancea acuzaţi de luare de mită.

"Solicitarea celor doi inculpaţi de înlocuire a măsurii de arestare preventivă cu obligaţia de a nu părăsi ţara a fost respinsă azi (n.r. - luni) La termenul de astăzi au fost audiaţi trei martori şi s-a impus acordarea unui nou termen pe data de 16 martie, atunci când vor fi audiaţi cei trei ofiţeri sub acoperire care au realizat flagrantul", a declarat magistratul Irina Boldea, purtătorul de cuvânt al Curţii de Apel Galaţi.

Milea şi Rotaru au fost reţinuţi pe 30 noiembrie 2008, în urma unui flagrant, în timp ce solicitau mită unui poliţist sub acoperire. Acţiunea s-a derulat în apropiere de Mărăşeşti şi a fost iniţiată după ce, la Inspectoratul General al Poliţiei Române, au fost primite mai multe sesizări ce vizau acţiunile abuzive ale celor doi poliţişti.

Citit 878 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.