Cazul CRIMEI de la Adam/ Încă o persoană a fost ARESTATĂ

Cazul CRIMEI de la Adam/ Încă o persoană a fost ARESTATĂ
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi au extins cercetările în dosarul în care au anchetat moartea unui tânăr găsit, la sfârşitul lunii trecute, pe un câmp între satele Ştieţeşti şi Adam, din comuna Drăguşeni.

La doar o zi după ce au găsit cadavrul lui Gheorghe Tenie, procurorii au făcut şi o primă reţinere. Este vorba despre Florin Grigoraş Crăciun, de 18 ani, care a şi fost arestat preventiv pentru 30 de zile. În urma anchetei, procurorii au constatat că oribila faptă a fost comisă de doi autori, astfel că l-au reţinut şi pe fratele lui Florin, Crăciun M., de 17 ani.

Conform anchetatorilor, cei doi tineri l-au văzut pe Tenie circulând pe drum, acesta mergând spre casa sa din satul vecin, şi au ieşit din curtea lor pentru a-l urmări. Când au ajuns lângă Tenie, cei doi fraţi au început să-l lovească cu o bâtă, profitând şi de faptul că acesta era sub influenţa băuturilor alcoolice. Deşi Gheorghe Tenie le-a solicitat celor doi să înceteze, loviturile au continuat. Într-un final, Tenie a fost abandonat, iar ulterior a decedat.

După ce l-au reţinut şi pe Crăciun M., procurorii au mers cu el în faţa instanţei de judecată, iar magistraţii au emis pe numele acestuia un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Iată ce le-a declarat anchetatorilor primul arestat (CLICK PENTRU DETALII).

Citit 2425 ori Ultima modificare Joi, 10 Decembrie 2015 17:28

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.