Cele mai aşteptate jocuri din 2013

Cele mai aşteptate jocuri din 2013
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Dacă n-a avut dreptate călugărul budist care a ajuns celebru după ce a profeţit sfârşitul lumii în decembrie 2012, atunci o să apucăm să ne mai jucăm şi la anul! Şi, evident, abia aşteptăm câteva jocuri din serii care ne-au captivat deja de-a lungul ultimilor ani.

Grand Theft Auto V

Va veni în primăvara lui 2013 şi nu oricum! Creatorii de la Rockstar Games spun că jocul este de departe cel mai ambiţios proiect la care au lucrat vreodată şi că universul jocului va fi schimbat radical. În bine, din câte înţelegem noi. Se pare că vom avea mai multă libertate de mişcare şi mult mai multe opţiuni în ceea ce priveşte misiunile şi crearea unei cariere în lumea infracţională din Sudul Californiei. Dacă un joc bun, cum a fost GTA 4, devine şi mai bun, nu putem decât să mai aşteptăm câte un trailer oficial şi să ne pregătim: la primăvară jucăm pe rupte!

Lara Croft se mai întoarce o dată!

Cum să nu vrei să rămâi pe o insulă cu Lara Croft? Ei bine, în noul Tomb Rider, care se va lansa pe 5 martie, aveţi ocazia! Nu veţi fi singuri, ci cu mercenari care vor să vă ucidă şi cu mulţi supravieţuitori ai unui naufragiu în grijă. Plus că trebuie să mai găsiţi şi mâncare! Oricum ar fi, probabil Crystal Dynamics ne pregăteşte un joc de zile mari pentru PC, XBox şi Playstation.

Gears of War. Judgment

Un shooter care se anunţă spectaculos şi pe care l-am putea juca începând din martie, potrivit creatorilor de la Epic Games şi People Can Fly. Ne aşteptăm să regăsim personaje din Gears of War 3 şi noi provocări. La finele precedentului joc din serie, umanitatea părea să aibă un viitor asigurat. Se vedem ce urmează să se mai întâmple! Lustruiţi-vă joystickurile de Xbox pentru că, dacă vă plac shooterele şi peisajele post-apocaliptice, din martie veţi avea multă treabă!

Citit 2503 ori Ultima modificare Joi, 20 Decembrie 2012 18:16

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.